Mijn Tas: Augustine voor Jolien

Mijn schoonzus Jolien kreeg voor haar verjaardag een tegoedbon voor een tas naar keuze. Ik leende haar mijn tassenboeken uit en zij koos de eenvoudige Augustine uit Mijn Tas. (Jeej, daardoor kan ik alweer een tas doorstrepen op mijn lijstje Project Mijn Tas en heb ik 6 van de 12 concepten genaaid!) Ook de stofjes mocht ze natuurlijk zelf kiezen, en het uitverkorene werd een van mijn favoriete: Foliage van Cloud9 Fabrics, waarmee ik mijn favoriete bloesje maakte.

Et voilà, zij kreeg een tas naar wens en ik kon me uitleven met mijn naaimachine, win-win!

augustine-mijn-tas-foliage-detail

augustine-mijn-tas-foliage-tasje
augustine-mijn-tas-foliage

augustine-mijn-tas-foliage-binnenkant

Zoals ik meestal doe, maakte ik binnenzakjes uit restjes. Dat verklaart de soms bizarre vorm, maar hé, optimaal stofgebruik!

augustine-mijn-tas-foliage-3

augustine-mijn-tas-foliage-2

Materialen: de stof kwam ooit van bij Georgette, de grijze voeringstof is een stukje gerecykleerd laken van Jolien zelf, de magneetsluiting komt van bij Pand42 en de tassenband is van Veritas (met dank aan Nina die hem last-minute voor mij ging kopen voor we op naaiweekend vertrokken!).
Patroon:
Mijn Tas

12 gedachten over “Mijn Tas: Augustine voor Jolien”

  1. Ik vind jouw versie van de tas nog mooier dan die in het boek! Heel mooie combinatie, die stof met die tas. En dat binnenzakje is heel schattig ?

  2. Mooie, vrolijke tas!

    Ik heb mijn/jouw nieuwe ondertussen in gebruik genomen en zo een gerief, en schoon! Nog eens dikke merci! Al heb ik wel efkes mijn moeder moeten overtuigen dat ik ze wel degelijk ging meenemen naar Zwitserland en dat neen, zij ze dus niet mocht houden 😉

    1. Aaaawwh, da’s zo fijn om te lezen! Heel veel – en hopelijk lang – plezier ermee! (en mocht ze op een dag beginnen scheuren of zo, kan ik altijd bekijken of ik ze kan repareren uiteraard!)

  3. wat een pareltje… ik ben steeds jaloers op mensen die zulke mooie tassen kunnen maken (ik naai maar nog nooit kreeg ik zin om een tas te maken)
    Heel mooi gecombineerd

Reageer