Georgette Guest (+ Fair Wear Friday!)

Enthousiast was ik direct, en geen beetje. Ik ben fan van het eerste Georgette-uur en 99% van de stoffen die ik nieuw koop, koop ik bij Georgette. Dus ahum, jawel, “Georgette-superfan” mag je me best wel noemen.” – ik in de Georgette Guest-blogpost van augustus 2016

Georgette nodigde me uit op haar blog en op die uitnodiging ging ik maar al te graag in. Check de blogpost over de naaisels die ik al quasi een ganse zomer draag (vooral de short! ♥) op de blog van Georgette!

georgette guest

Fair Wear Friday-proof

Twee blogposts in één, want jawel, de hele outfit is Fair Wear Friday-proof. Over mijn zonnebril schreef ik al eens, de sandalen (hier niet zichtbaar, reden te meer om door te klikken, moeha!) komen van bij EN& (ik heb ze al een paar jaar, maar ze zijn terug beschikbaar!). En de stofjes van Georgette zijn zoals altijd biologisch én van geweldige kwaliteit. 10 op 10 voor deze editie!

 

Fair Wear Friday is een initiatief van LiesLeen en mezelf.
Volgend bericht
Vorig bericht

8 reacties op “Georgette Guest (+ Fair Wear Friday!)

  1. Yay, grote fan van jouw fwf-posts hier 🙂
    Zelf kleding maken doe ik niet, maar de eco/faire kledingstukken die ik deze zomer het meest gedragen heb, zijn mijn twee kleedjes van Uprise.
    ’t Is me zelfs overkomen dat ik in Freiburg aangesproken werd door iemand die het merk van mijn kleedje herkende, geweldig 🙂 (…nu ja, dat gebeurde wel in een faire kledingwinkel, dus zo verbazingwekkend hoeft dat niet te zijn, maar toch…)

  2. Je shirtje is echt heel erg leuk! Je merkt het al.. blauw is mijn lievelingskleur, haha 😉 Ik heb helemaal niets met zelf kleding maken, maar jij laat het er wel erg aanlokkelijk uitzien moet ik zeggen.

  3. heel tof en heel schoon, zowel de t-shirt als de stof! en leuke uitleg erbij ook 🙂 dat soort basics is volgens mij trouwens hetgeen dat het meest gedragen wordt! Ik las net nog een blogpost van Marieke (Circle Meets Line) (hier de link: http://whencirclemeetsline.blogspot.com/2016/08/met-de-billen-bloot-sewwhatyouwear.html?spref=pi) en die deed me toch ook wel denken. Al die schone kleedjes en al, die we naaien maar die amper de kast uit komen… dan zijn de basics toch echt wel een betere keuze eigenlijk… Zoals jij hier bewijst 🙂 en last but not least: schone sandalen, idd! 😉

  4. Zelfgemaakte basics zijn zo de max. Ik ben keihard fan van zowel tshirt als short! Ik heb hier ook ergens een shortpatroon liggen maar begon er nog niet aan. Zal voor volgende zomer zijn, dan maar :-).

  5. Oh, die short! Ik vrees dat hij mij niet zou staan (veel dikkere billen 😉 ), maar ik zou het risico van het maken (ale, als ik dat zou kunnen) nog willen nemen, gewoon om het zeker te weten. Want echt, heel schoon!

Reageer