Review: Make it, Blog it, Share it, het blogboek voor de creatieve blogger

Bloggen is populair. Toch? De massa nieuwe blogs die het internetlicht zien, maar ook drie gepubliceerde blogboeken op enkele maanden tijd bewijzen dat, vind ik.

Het laatste nieuwe (bij mijn weten) boek kreeg ik van lieveΒ Lobke van Leuke Wereld. Zij is een van de auteurs en ik werkte een heel klein beetje aan het boek mee (mijn blogje in een boek, zotjes!):Β Make it, Blog it, Share it, dus. Ik denk dat dit het ideale boek is voor beginnende bloggers, die weten waarover ze willen schrijven, maar geen idee hebben hoe het aan te pakken.

review-make-it-blog-it-share-it

Op Goodreads schreef ik al:

Ik denk dat dit het ideale boek is voor beginnende bloggers, die weten waarover ze willen schrijven, maar geen idee hebben hoe het aan te pakken. De taal is neutraal en soms wat onderwijzend (je moet dit, je moet dat, zo schrijf je de perfecte tutorial), maar dat is ook maar logisch voor een informatief boek πŸ™‚ Volgens mij hebben de auteurs goed weten samenvatten wat er allemaal bij bloggen komt kijken.Β 

Een uitgebreidere, misschien lichtelijk chaotische review: in dit filmpje! Oh ja, wie de blogpost over het jasje voor mijn Kobo zoekt, ’t is hier te doen!

17 gedachten over “Review: <i>Make it, Blog it, Share it</i>, het blogboek voor de creatieve blogger”

  1. Zalig! Goed gedaan :-). Ik las het boek ook, het leest inderdaad vlot en heel wat dingen zijn 'basic'. Maar ik heb er wel weer één en ander van opgestoken. Nu nog de tijd vinden om het toe te passen…

  2. Hahaha, die inleiding, zalig! Sowieso in zijn geheel een leuk filmpje, zeker vaker doen!

    Toch ook wel grappig dat je zo blij bent dat je blog in een boek staat, terwijl je eigenlijk zelf al een heel boek geschreven hebt! πŸ™‚ (en terecht natuurlijk, die blijdschap)

  3. Pingback: Hoe zit dat eigenlijk met de Verbeelding Book Challenge? – update 2 | Ma vie en vertMa vie en vert

Reageer