♥ Plantjes ♥

Onlangs liet ik me eens gaan in het tuincentrum. Wilde ik al lang eens doen. Want meer plantjes = meer blijheid. Daarna ging ik naar De Kringwinkel, op zoek naar bloempotjes. En toen nam ik wat foto’s van het appartement. En van de nieuwe plantjes in hun ‘nieuwe’ potjes dus ook. Via de lens even volop genieten van de mooie, kleine én van de mooie, grote dingen. #dankbaarheid en al. Meer heb ik niet toe te voegen. Genieten jullie eventjes mee?

P1260743

P1260750

P1260755

P1260757

P1260760

P1260766

P1260762

(dit potje was oorspronkelijk een kaarspotje,
daarna een glas, tot het uit mijn handen gleed,
zodat het nu dienst doet als upcycled hipster bloempotje)

11 gedachten over “♥ Plantjes ♥”

 1. Heerlijk, he, plantjes! Met de verbouwingen hebben wij voor al onze planten een ander onderkomen gezocht. Ik kijk ernaar uit om ze opnieuw in huis te nemen. Je potjes zijn heel schattig zo! Helaas zou dat voor mijn vriend al te veel chaos zijn. Ik vind dat net gezellig eigenlijk. 🙂

 2. Oh, plantjes, ik word er ook zo gelukkig van. Onlangs deed ik ook een kringlooptoertje en vond verschillende witte potjes, die intussen beschilderd werden door mijn meisjes. Veel vliegen in één klap (kringloopgeluk, bezigheid voor kinders, gezelligheid in huis)

 3. Lottesanekdotes

  Leuk hé, zulke kleine plantjes. Vind ik altijd leuker dan grote planten, want die zijn niet zo makkelijk te stylen 😉

 4. Oh, zo gezellig, al die kleine plantjes! En mooie foto’s ook!
  Ik hou mij momenteel heel hard in, omdat alles wat nog nieuw in huis komt, ook mee verhuisd moet worden. Maar blogjes als dit geven mij nog meer goesting dan ik al had om nadien nog wat extra groen in huis te brengen 🙂 (want hoera, al onze planten hebben onze afwezigheid overleefd, dus ’t is gelukkig “extra” en geen – zoals ik een beetje vreesde – “vervangend” groen dat er bij zal komen)

 5. Ik ben fan!!! Die miniplantjes zijn superleuk. Ik koop altijd kleine plantjes… maar dan het soort dat groter wordt, het begint een beetje de spuigaten uit te lopen maar ik krijg het niet over mijn hart om die weg te doen. Blijven deze plantjes wel eeuwig klein?

  1. Geen idee of ze eeuwig klein blijven, eigenlijk 🙂 ’t Is alleszins niet per se de bedoeling dat ze veel groter worden dus ik ga dat proberen tegen te gaan door ze niet te verpotten of voeding te geven. En hopen dat dat ‘werkt’, haha 🙂

 6. Pingback: Creatief met touw - Ma vie en vert

Reageer