Nieuw lief

Ik heb een nieuw lief. Clara heet ze. Het was liefde op het eerste gezicht en ik durf te beweren dat dat omgekeerd ook geldt. Nochtans was ze aanvankelijk een rebound, omdat mijn vorige lief ineens geen goesting meer had om verder te gaan met mij. Maar al snel merkte ik dat ze zo veel meer is dan een rebound. Ze is de betere versie van mijn vorige lief. Waarom?

  • Ze is zachter voor mijn ogen.
  • Ze is er voor mij wanneer ik haar nodig heb.

Niet meer, maar ook niet minder. Liefde, joh.

Noot van de redactie

Clara is mijn nieuwe ereader. Mijn vorige Kobo, de Glo, heeft het onlangs opgegeven, na ruim vijf jaar dienst. Ik had er bijna het 100ste boek op gelezen, maar het mocht niet zijn. De Kobo Clara verschilt weinig van de Glo, maar de technologie ‘ComfortLight PRO’ is waarlijk de max. Glo had ook al schermverlichting, maar enkel blauw licht, dat ik eigenlijk nog te straf vond op 1%. Clara’s ComfortLight en de bedtijdmodus zorgen ervoor dat het blauw licht afneemt naarmate het donkerder wordt en dat vinden mijn ogen echt wel tof. En die 1% is écht 1%. Zo moet het zijn, liefste Kobo Clara, zo moet het zijn.

Ik heb mezelf het afgelopen jaar redelijk wat topspullen cadeau gedaan, maar mijn nieuw lief staat toch zeker in de top vijf. We hebben al een paar dates gehad in onze prille relatie (twee weken vandaag!), en ik ben ervan overtuigd dat er nog veel gaan volgen. <3

Volgend bericht
Vorig bericht

4 reacties op “Nieuw lief

  1. Hehe. Geweldig nieuw lief! Ik vind het wel jammer dat ze geen nieuwe e-readers meer lijken te maken. Hopelijk gaat de mijne nog lekker lang mee 😊

  2. Clara is een toplief! Hier is het ondertussen een klein anderhalf jaar grote liefde en ze blijft een van mijn meestgebruikte cadeaus (al klinkt gebruiken in het hele “lief”-mopje wel een beetje fout, ahum). Die 1% is inderdaad zalig!

Reageer