Mijn wandelingen op een kaartje

Heyo! Op Instagram deel ik met enige regelmaat (haha, zowat wekelijks tegenwoordig) foto’s van de wandelingen die ik doe. Soms dichtbij, soms wat verderaf, want dat voelt altijd een beetje als vakantie en wie kan er nu niet op regelmatige basis een dagje vakantie gebruiken in tijden van pandemie en thuiswerk en all the shizzle? Ik dus duidelijk WEL, mannekes. Ik vergeet soms alleen een beetje waar ik al overal gezeten heb en dus dacht ik, ik moet dat misschien eens in kaart brengen. En daarna dacht ik, fuck that, zo veel werk, ik moet mijn geheugen maar trainen. En dan regende het meerdere avonden na elkaar in mei en kon ik niet gaan fietsen en dacht ik dus toch maar: kom, Kelly, doet dat gauw. Voilà, zo zijn jullie weer helemaal mee hé!

Dit is dus de kaart. Ik verzamel er de meeste van mijn wandelingen, ’t is te zeggen die waarbij ik een link van de route of een opsomming van knooppunten kan delen, niet mijn toertjes zonder route (oké ik maak uitzonderingen voor wreed schone gebieden waar ge naar mijn mening niet bepaald een route nodig hebt). Ook: geen uitleg of foto’s of sortering op ‘score’ ofzo, enkel op afstand, van 0-5 km tot +15 km en dan een aparte laag voor de GR-wandelingen. Voor extra info en foto’s moet je nog altijd op Instagram zijn, dus graag tot ginder!

Hoe kunt ge het kaartje gebruiken?

  • Ofwel klik je op de kaart op een punt en dan verschijnt de naam van de route met een linkje / opsomming van wandelknoopunten.
  • Ofwel klik je het menu linksboven open en dan kun je zoeken op afstand / naam.

De meeste vond ik topwandelingen, maar ehm, dat hangt natuurlijk ook vaak samen met de compagnie, de weersomstandigheden, de nood aan versche buitenlucht en nog andere factoren. Ik wil maar zeggen: niet komen klagen als het niet zo’n fantastisch schone wandeling was ofzo hé, want er staat vanalles bij. Misschien haalt ge er inspiratie uit, misschien niet, maar ik heb het dus in de eerste plaats gedaan voor mijn eigen arme geheugen.

P.S. Een aantal van de wandelingen stond ook al op dé #TourdeBelgique-kaart van Jess 😁

(Dit was een van mooiste wandelingen van dit jaar, de Boudeloowandeling in Klein-Sinaai.)

1 gedachte over “Mijn wandelingen op een kaartje”

  1. Prachtig! Nu trek ik zelf naar buiten maar vanavond snuister ik verder.

    Ik merk dat er nog een hele vlek is, waar het Prachtig wandelen is, en je nog niet geweest bent .. hint hint. Waar ik woon. Bij de velden en de bloesems!

Reageer