Mijn Tas: Juliette voor ex-collega M.

Vandaag was de laatste werkdag van M. Intussen is ze officieel mijn ex-collega, vloeiden er wat traantjes en werden er cadeautjes uitgewisseld. Waaronder een tasje van mij voor haar. Zij trakteerde op allerlei lekkers (♥), een mooie bokaal gevuld met mijn favoriete koekjes (♥♥) en handgeschreven, krop-in-de-keel-veroorzakende woorden (♥♥♥). Ik ga haar missen, en geen beetje.

juliette-1

Bon, dat tasje dus. Het werd een Juliette-tasje dat ik gisterenavond maakte. Dat is last minute, ja, maar gelukkig liep ik al eventjes met het idee rond, wist ik al welke stof ik wilde gebruiken en had ik al eens een Juliette gemaakt, waardoor ik de stap ‘patroon uit papier knippen’ kon schrappen. In 2u45 maakte ik dit tasje trouwens, op mijn dooie gemak want ik stresseer me niet graag en probeer dat dan ook te allen tijde te vermijden. Niet dat dat altijd zo werkt, uiteraard. Maar ik probeer!

juliette-randje

juliette-zijkant

juliette-la-merlette-blanche

M. is fan van mijn Cambie Dress die ik uit dit stofje maakte, dus ik puzzelde met restjes van het mooie vogeltjesstofje. Binnenin voorzag ik een zakje omdat ik per se het wel toepasselijke stukje tekst van de rand wilde toevoegen. Up, up & away gaat ze, die lieve M.

juliette-up-up-away

Stof: restje van Up in the air, Pollen van Cloud 9 van bij Georgette + restje witte voering uit De Stoffenkamer.
Kettinkje: k-bas.be.
Patroon: Juliette uit Mijn Tas.

juliette-2

12 gedachten over “Mijn Tas: Juliette voor ex-collega M.”

  1. zo leuk!! Juliettetasjes zijn zo leuk en idd, best snel te maken! En zo tof van dat detail!! Ik deed dat ook eens, ik maakte een tas uit de stof ‘wanderer’ van art gallery, en gebruikte dat stukje van de zijkant ook op de voorkant van de tas. Het was een kadootje voor m’n schoonzus toen ze terugkwam van een rondreis met haar gezin door nieuw-zeeland en australië, en heel toepasselijk op zowel de gelegenheid als haarzelf 🙂 fijn als je zulke details kan toevoegen he! deze is alleszins ook echt heel gepast!! zal wel een fijne madam zijn, die M!

Reageer