Het Geboortepakket voor Juliette

Er was ooit een tijd dat ik veel naaide, en veel schreef op dit plekske. Dat lijkt een hoofdstuk dat ik zo’n drie jaar geleden afsloot – toen we na een paar zware verhuis- en bouwjaren verhuisden naar ONS HUIS. Er begon een nieuw hoofdstuk, en daar kwamen dus ook wat veranderingen bij kijken, ook op het vlak van vrijetijdsbesteding. Ik heb al zo vaak gedacht om deze blog te verwijderen, maar ‘t is toch ook plezant om hier af en toe nog eens iets te schrijven. Dit Geboortepakket dateert van dat vorige hoofdstuk. En ik ben er nog altijd zo fier op dat het hier gewoon moet vereeuwigd worden. Allezja, dat begrijpt ge wel.

Dus, hoe zit het met dat pakket jong, Kelly? Dat maakte ik op vraag van én samen met Sofie, way back in 2016. Zij assisteerde waar ze kon, ik moest vooral het in elkaar naaien doen. Dat was haar idee en ik kan u zeggen: ik vond dat zo veel toffer dan wanneer ik het volledig alleen had moeten doen. Naaien is een hobby die ge meestal alleen doet, en dat weet ge, en dat is niet erg, maar soms is compagnie en hulp wel juist wat ge nodig hebt. Ze voorzag dan ook nog eens taart en als ge Sofies blog volgt, kunt ge wel raden dat dat ook dik in orde was.

Maar goed, foto’s, zeker? Sofie heeft er onlangs uitgebreid over geschreven (ja, ook pas vier jaar later, want ja, soms hebt ge nu eenmaal andere prioriteiten dan bloggen over naaisels he. Ik begrijp daar alles van!!), dus voor meer info en links naar de patronen van de verschillende stuks verwijs ik u als de superluie blogster die ik geworden ben gewoon door naar fiekefatjerietjes.

Vandaag wordt Juliette vier jaar. Dat leek mij wel een mooie gelegenheid (en deadline voor mezelf) om EINDELIJK efkes te stoefen met haar geboortepakket. ♥

 

3 gedachten over “Het Geboortepakket voor Juliette”

  1. Pingback: Juliette | een geboortepakket – fiekefatjerietjes

Reageer