Vintage roze Kobo-hoesje

Niets nieuws onder de zon, en zelfs niet op deze blog, dus ik hou het ultrakort. Dat mag ook eens, hé? Ik maakte nog eens een Kobo-hoesje, deze keer voor Marieke. Met evenveel toewijding en op dezelfde manier als het hoesje dat ik voor Sofie maakte, maar met een vintage roze bloemenstofje. Vintage, want het is een oude kussensloop.

Tussen het knippen en naaien door nam ik trouwens foto’s. Dat wil zeggen: er komt een tutorial aan. Ooit. Echt!

En nu laat ik de foto’s spreken! Ultrakort, ik zei het al.

kobo-hoesje-hoekjes

kobo-hoesje-tweedehands

kobo-hoesje-vintage

vintage-kobo-hoesje

Materialen

Tweedehands kussensloop, elastiek uit de Kringwinkel en verstevigingsmaterialen van bij Veritas

Patroon

Eigen ontwerp – handleiding volgt!

 

Volgend bericht
Vorig bericht

13 reacties op “Vintage roze Kobo-hoesje

      1. Whaaa, is dat al zo lang geleden dat ik die handleiding aankondigde?! Andere zaken hebben nog steeds prioriteit … Geen idee dus wanneer ik tijd ga vinden om de tutorial uit te schrijven en zo. Goed meten, stevige rekker gebruiken, zorgen voor versteviging met Decovil of iets gelijkaardigs en volume geven met Vlieseline – dat is het zowat snel door de bocht 🙂 You can do it!

    1. Tot mijn schaamte moet ik bekennen dat ik daar nu nog altijd geen werk van heb gemaakt. Sorry, voorlopig kan ik je dus niet helpen. Maar het staat wel nog steeds op mijn to-do-lijst 🙂

Reageer