Ik maakte een tote bag, zeg!

Mijn vriendin Evy is zot van matcha. Ze kan er nauwelijks over zwijgen. Zelfs liedjes gaat ze aanpassen om haar liefde voor het groene poeder te onderschrijven. Matcha, matcha girl, dus – ja, op de tonen van het hilarische Macho Man. Die titel is haar zo op het lijf geschreven dat ik er ‘iets’ mee wou doen. Op een T-shirt flocken, of een vlaggenslinger maken met een letter per vlagje, of een poster ontwerpen … verschillende ideeΓ«n passeerden, maar uiteindelijk ging ik voor een simpele tote bag, waarop ik de woorden ‘bedrukte’ met textielverf.

Evy tote bag

Ik koos een groen canvasje met GOTS-label, want matcha is groen DUSJA, logische keuze, hΓ©. Het tekeningetje vond ik op tinternet en calqueerde ik gewoon op de stof. De letters zijn uit de losse pols dus niet perfect, maar ik ben content. En mijn matcha girl ook.

6 gedachten over “Ik maakte een tote bag, zeg!”

  1. Jeuj voor zorgelozer schrijven! Ik kijk uit naar je blogposts.

    (oh ja, en ik ging je al een hele tijd mailen, kwam er niet van, dus even via deze weg: kan ik je een plezier doen met vier stukken marseillezeep? als ik me goed herinner, maak je daar je waspoeder mee? ze liggen hier alleen maar stof te vergaren…)

  2. Wat een toffe creatieve tote bag! Ik kende matcha niet dus weer wat bijgeleerd.
    Enne … zorgeloos schrijven … dat leest het leukst. Dus hier alvast een fan daarvan.
    Ps : ik geniet regelmatig van je boek!😊

Reageer