Zotjes

Misschien had ik beter gewacht met het online zwieren van dit bericht. Zo tot na vrijdag. Maar ik zeg foert tegen alle ‘end of the world’-theorieën. En ik lach alvast naar 2013, want hey, 2013, ik heb goesting in al uw dagen!

Want 2013 wordt een jaar vol verrassingen en vol creativiteit en vol tijd. En vol schrijven, dat vooral. Schrijven in drievoud:

  • een nieuwe blog, eentje voor de lokale EVA-vrijwilligerswerking: plezant!
  • copy schrijven als copywriter in opleiding (zaterdagvoormiddag naar de les gaan, is dat niet ook een beetje vrijwilligers’werk’?): leerrijk!
  • een boek in het kader van dat andere vrijwilligerswerk dat ik doe: feest!

Ik wil maar zeggen: vrijwilligerswerk, het loont! En gelukkig werkt de man des huizes wel full-time in ruil voor centen, zo kan ik toch ook onze boterhammen beleggen terwijl ik van naaimachine naar meeting naar opleidingscentrum naar laptop en terug huppel.

DSC_0040

Bon.

De StyleMeGreen-oprichtster, Cristina, en ik schrijven dus een boek.
Na de eerste meeting met de uitgever glimlachte ik tot mijn wangen pijn deden. Het zinnetje in mijn hoofd “ik ga een boek schrijven” veroorzaakte keer op keer een stoot van geluk. En die veroorzaakte dan die glimlach, elke keer opnieuw, u snapt het wel, beetje pijn. Maar vooral jeuj!

Voilà, ik dacht, ik laat het even weten.

Volgend bericht
Vorig bericht

25 reacties op “Zotjes

Reageer