Zalig aan zee en zalig thuis

Vorig weekend was ik aan zee. Dankzij Patricia kon ik mee op weekend naar een huis met 16 slaapplaatsen en twee gigantische tafels, zeer noodzakelijk voor alle naai- en overlockmachines. 
(dit is een stuk van de ene tafel)

Ik was nerveus voor vertrek. Ik, als jongste tussen 15 vrouwen, voornamelijk vrouwen met kinderen en een job in het onderwijs, twee aspecten waarvan ik weinig verstand heb of toch niet zoveel kan vertellen. Nervositeit bleek overbodig, de gedeelde liefde voor het maken van dingen bleek voldoende.
Het huis werd ingepalmd door de lichte chaos die, ja toch?, gewoonweg bij naaisters hoort. Gelukkig werd er ook gebreid, een bezigheid die aanzienlijk minder plaats innam. 
Het weer was ook zalig, waardoor het tuintje al snel werd ingepalmd als kniptafel…

… en als eet’zaal’.

Genoten, dat heb ik. Het gezelschap (blogsters en niet-blogsters), de sfeer, het eten, het huis, alles was perfect.

Ik had mee: gerief voor de Cambie Dress, voor een Burda(aargh)-bloesje, voor een handtas, voor een tweede Plantain en een trui om te recykleren. Ik hoopte twee dingen te maken en wilde voldoende keuze hebben. Uiteindelijk wonnen de Cambie Dress en nog een handtas uit Mijn Tas – waarmee ik ook meteen twee puntjes van mijn Herfstlijstje kon schrappen. 

Foto’s van mijn naaisels volgen, maar hierbij alvast twee glimpen van mijn Cambie Dress, een kleedje dat altijd de herinnering aan een zalig weekend zal meedragen.

Terwijl ik aan zee was, verhuisde mijn vriend ons gerief naar een nieuwe tijdelijke woonst, die eerst grondig gekuist werd door mijn schoonzus. Ik vulde enkel nog de kasten en daarna kon ik chillaxen. Zo gelukkig ben ik, omgeven door Goeie Mensen. Hashtag happy times, very happy times.
ow yeah, chillaxin’! + mijn nieuwe Creatorium
Volgend bericht
Vorig bericht

16 reacties op “Zalig aan zee en zalig thuis

  1. Het was leuk dat je er bij was! (waren er echt zo veel mensen met een job in het onderwijs? Dat heb ik niet gemerkt, ik tel er maar vier. De kinderen zijn wel geteld en dat was fifty-fifty)

    1. Ah, volgens mij waren er toch 10 met kinderen 🙂 En ook meer met een job in het onderwijs. Ofwel ging het gewoon vaker over het onderwijs omdat het wel de job was die het meest was vertegenwoordigd 🙂

    1. Ik wou net hetzelfde zeggen, ben heel benieuwd naar de Cambie Dress! Op Instagram vond ik dat stofje al wauw en nu het een Cambie blijkt te zijn, ben ik al zwaar fan :-). Laat maar komen!

Reageer