Welkom op camping Kelly&Stefan! (fotorondleiding!)

Onlangs verhuisden Stefan en ik. Een paar maanden geleden kochten we immers een huis. Aanvankelijk was het plan om het zo snel mogelijk plat te laten gooien wegens nogal oud en serieus versleten.

Maar onze plannen veranderden. Dat mag. Dat maakt het leven spannend.

Dus nu wonen we toch eerst een paar maanden in ons huisje. Ons huisje zonder verwarming, zonder keuken, zonder badkamer, zonder waterleiding (enkel een put + pomp). We wonen niet in het volledige huis, dat zou te veel opknapmoeite kosten. Zo zot zijn zelfs wij niet.

20 vierkante meter.

Zo groot is onze eigenlijke leefruimte: slaapkamer, living, keuken, dressing (ahum), bureau en fitnessruimte. Die ruimte veranderde in februari nogal een beetje.Hoekje 1 werd het hoekje waar nu ons zelfgemaakt kleerkastalternatief hangt. Lees: wat houten balkjes, een oude gordijnroede in twee gezaagd (een stuk voor het gordijn en een stuk om onze kleren aan te hangen).

gordijn kringwinkel

P1170801

Hoekje 2 werd het hoekje waar Stefan een bureau aan de muur bevestigde. Lees: een restant osb-plaat.

Van dat bureau heb ik geen foto, maar ik wil even onze zin voor precisie bewijzen. Verfwerk: van mij. Zaagwerk-om-de-stekker-in-het-stopcontact-te-kunnen-krijgen: van Stefan. Mwhahaha.
Schermafbeelding 2014-03-19 om 22.28.34

Hoekje 3 werd het hoekje waar onze zelfgemaakte keukenmeubels staan.

Keukenmeubels met limoengroene werkbladen, jawel.
Verder heel erg basic, want hé, het is maar tijdelijk, maar toch: ♥!

P1170536

Het campinggevoel? Helemaal te wijten aan de kleine oppervlakte van het geheel in het algemeen, maar vooral ook aan de keuken, inclusief kookfornuis met twee platen, zeer beperkte uitzet (4 grote borden, 4 kleine borden, 4 glazen, 4 messen, 4 vorken …). Puur minimalisme!

Een beetje vrolijkheid was nodig om de lelijkheid van een rolluikkast waar het behangpapier niet wilde losweken te verbergen.

P1170414

Intussen kreeg ook mijn favoriete rekje een plaats. Dat mocht mee verhuizen, want de nieuwe bewoners vonden het maar niets. Mwhaha, goed voor mij!

P1170758

In het hoekje waarvan ik geen voor-foto’s heb hangen er schappen, een kastje en een tennisraket aan de muur. Allemaal tweedehands, uiteraard. Waarom zoveel gerief aan de muur? Optimaal ruimtegebruik, hé. En oké, ik vind het gewoon tof om dingen aan de muur te hangen.

P1170856

P1170852

P1170855

Boven installeerde ik mijn tijdelijke Creatorium, want enkele maanden zonder naaimachines kon ik me toch niet inbeelden, al had ik aanvankelijk beloofd dat ik ze niet zou meenemen. Alweer verandering der plannen dus. Maar zie hier, ze zijn mee. Een deur van een ongebruikte kamer dient als tafel.

Daarnaast is er nog het Koude Kotje waarin we een (spiksplinternieuwe!) douche installeerden. Luxe, jong!

En er is zelfs een toilet!
En een veranda op het zuiden! Waarvan ik al geprofiteerd heb. Ongegeneerd.

Schermafbeelding 2014-03-19 om 22.56.53

Dju toch, wij zijn hier content!

P1170750

(Ah ja, een bed hebben we dus ook, een gratis tweedehands Ikea-zetelbed nog wel.
Maar eigenlijk wilde ik vooral mijn pantoffels showen. Ziet dat af, de schattigheid!)

Volgend bericht
Vorig bericht

28 reacties op “Welkom op camping Kelly&Stefan! (fotorondleiding!)

 1. Het ziet er super gezellig uit! Voordat wij verhuisd zijn (ondertussen al meer dan een jaar geleden, de tijd vliegt toch) woonde we (meer dan 2 jaar) op een studio van 30 vierkante meter. Ik vond dat ook kei gezellig, alleen lastig als er iemand bleef slapen of voor feestjes moesten we alles verbouwen, maar ach ja, het ging ook, en ik mis het wel vaak hoor, zo gezellig dat het was!

 2. grappig, wij hebben 4 jaar geleden een huis gekocht zonder badkamer met een douchke in de keuken. Maar wel een mega tuin. Alles moest verandert worden ook wegens oud en versleten we wonen er met 2 kids en nummer 3 op komst het geeft zen charmes kindjes zitten in bad terwijl mama de afwas doet 🙂

 3. Wij logeren al meer dan 2 jaar in een "te renoveren" huis. Improviseren en inspireren, het kan best leuk zijn 🙂

  Kleine tip: zorg voor voldoende beveiliging, want bij ons hebben ze onlangs ingebroken :-s
  Vensters van kamers die je niet gebruikt, kan je dus beter een beetje afschermen of vastboren…

 4. Leuk dat tomado/pilastro rekje, heb ik ook jaren gehad. Met verhuizing afgelopen jaar verkocht, want sommige onderdelen zijn meer waard dan de andere gewone plankjes. Altijd meegenomen van iets uit mijn jeugd wat al heel lang op zolder lag en ik toch niet meer ge gebruiken.

 5. Ah, wat ziet dit er leuk uit! Lijkt me zo fijn om dat te gaan doen, een huisje helemaal opnieuw inrichting met je lief. Het wordt vast heel erg mooi!
  En wat heb je een leuke blog!

Reageer