Wat ik denk van: Kobo Glo [vlog]

In feite had ik geen zin om de beloofde review over mijn eReader, mijn geliefde Kobo Glo, te schrijven. Dus maakte ik een filmpje, een videoblog aka vlog. Daardoor vergat ik ook ‘t een en ‘t ander te zeggen. Zoals de hoofdreden voor de aanschaf: meer willen lezen. Dat lukt nochtans enorm goed, jeej!

kobo glo review

Ik gebruikte ook misschien iets te vaak het woord “voordeel”, ahum. Maar ik ben er dus wel enorm content van, van mijn leeskameraad, dat moge duidelijk wezen.

Oh ja, mijn excuses voor het veelvuldige hoofdgeschud om die verdomd lange froefroe uit mijn gezicht te zwieren. Intussen zijn mijn wilde haren geknipt. Ook mijn excuses voor de irritante automatische focus van mijn camera. Oeps. Beginnersfoutjes alom hier!

Nog vragen? Schiet!

Volgend bericht
Vorig bericht

17 reacties op “Wat ik denk van: Kobo Glo [vlog]

 1. Goed gedaan! Sjiek dat je dat aandurft, zo voor de camera. Je komt heel naturel over.

  Ik twijfel al een tijdje om een e-reader te kopen, omdat ik niet zo technisch ingesteld ben. Het gewoon zo gemakkelijk om een echt boek open te slaan. Alleen nemen die 'echte' boeken veel plaats in, en daar is de geliefde minder tevreden mee. Anyway. Ik zal er dus vroeg of laat wel een aanschaffen. Bedankt voor je professionele uitleg!

 2. Hier ook een kobo glo. Super tevreden van! Heb echt al veel meer gelezen sinds ik heb heb. Vroeger nam ik nooit dikke boeken mee op de trein omdat ze zoveel plaats innemen en nu is dat probleem dus opgelost!

 3. Dit spreekt mij ook wel aan, ben alleen wat bang voor het prijskaartje. Nu Leen ik uit de bib. Bestaat er al een.manier on ebooks te lenen ofzo? Want elk boek kopen dat loopt al snel op he

  1. Ik betaalde 128,99 euro voor het toestel zelf. Da's inderdaad nogal een investering, maar ik wilde per se een toestel met ingebouwde verlichting en tweedehands vond ik niets. Er bestaan ook goedkopere toestellen uiteraard.

   Qua boeken: ik heb alleen nog maar hedendaagse boeken gekocht (max. 3 jaar oud denk ik) en heb telkens minder dan 6 euro betaald.

   Eboeken lenen kan wel al, als je bib tenminste mee doet. In Aalst is dat helaas niet het geval, dus ik heb er zelf geen ervaring mee, maar ik heb van andere mensen al gehoord dat het wel goed werkt. Ook niet gratis, maar wel veel goedkoper. Alle info op e-boeken.bibliotheek.be.

 4. Hey Kelly, heb jij er toevallig ook een hoes voor gekocht? Heb je daar ook tips voor? Heb net m'n Kobo Arc 10 binnen (hoera iBood!) maar vind nogal weinig hoesjes hiervoor (enkel 2 op Bol van een andere leverancier).
  Tnxxx!

Reageer