Vondst van de dag

En ‘t was liefde op het eerste gezicht (allez, toch van mijn kant)!
Een wankel, gespleten, stoffig tafeltje, jaaaaja, daar word ik direct verliefd op… ‘t Is helemaal waarnaar ik op zoek was. Ik zal eens vertellen waarom. 
‘t Zit zo: We wilden geen salontafel. Dat staat altijd in de weg (we willen ruimte, rust, eenvoud), daarop leg je dingen die er niet horen en die dan op hun beurt in de weg liggen als het tafeltje eigenlijk wel eens echt moet gebruikt worden (bijvoorbeeld voor bezoek) en ikzelf gebruik dat eigenlijk niet, want ik zit nauwelijks in de salon, en bovendien vind ik de meeste salontafels gewoon niet praktisch. Ik had ook al gedacht aan een nachtkastje, dat is klein en dus minder ruimte-innemend, dat is praktisch want je kan er ook nog vanbinnen iets in steken en dat is gemakkelijk verplaatsbaar (m.a.w. het kan gemakkelijk uit de weg als het bezoek weg is). Maar ik vond mijn gedacht niet.
Dit tafeltje is niet alleen mooi (want uit bamboe 🙂 ), ‘t is ook nog eens praktisch, aangezien de poten niet aan het blad vasthangen en het geheel dus gemakkelijk samengeplooid kan worden en dus geen hindernis voor mijn bewegingsvrijheid zou kunnen vormen (ik dans en spring graag door het huis). Bovendien kan het blad als dienblad gebruikt worden, dus ik kan eerst de poten ‘opzetten’ en dan met een rijkelijk gevuld dienblad (vol kokoskoekjes of zo :p) vanuit de keuken komen gefladderd. Ja, ik zie het helemaal voor me, ‘t ziet er goed uit.
En de wankele poten, die verstevig of vervang ik wel als dat nodig zou zijn. Voor drie euro kunt ge niet perfect zijn he.
Volgend bericht
Vorig bericht

4 reacties op “Vondst van de dag

Reageer