Verblijdingen [22]

Ah, de zomer. Vroeger kroop ik de helft van de zomer weg in een donker, zonloos hoekje. Intussen weet ik beter hoe ik met de warmte moet omgaan. Kortere kleedjes, bijvoorbeeld, veel beter dan lange hippievodden, ahum. Minder zwarte kleding, dat ook. Een plantenverstuiver binnen handbereik. Veel water en (water)ijsjes. Chillen. Oh ja, en sunscreen! Always wear sunscreen.

De zomer verblijdt mij. Elk jaar ietsje meer, lijkt het wel. Andere verblijdingen van de afgelopen weken waren …

La Truite Magique, het gezelligste festival ooit. We sliepen in de auto, babbelden veel over onze bouwplannen, aten redelijk wat lekkers, luisterden naar goeie, oprechte stemmen van échte, maar (relatief, alles is relatief) onbekende artiesten, leerden plezante mensen kennen, ontbeten met een live concertje op de achtergrond …

Ik kan het moeilijk verwoorden, maar ik wil ook niet keihard mijn best doen, want eigenlijk wil ik dat dit festivalletje zo klein en gezellig blijft als het was. Ja, zo egoïstisch ben ik soms wel.

Mijn fiets! Een nieuw tweedehands ros, want mijn plechtige-communiefiets was zeer dringend aan vervanging toe. Ik bracht hem zonder traantjes naar De Fietserij (schoon initiatief, check de site als je in de buurt van Aalst woont!) en kocht in de plaats een zilveren tweewieler waar ik al meermaals breed op heb zitten glimlachen.

nieuwe fiets fietserij aalst

Kleur in de stad tijdens een looprondje!

ballonnen galerij

Spelen met plastrons!

iets met dassen

Miniworkshopje voor passanten en passantjes op Boulevard Gommaar. Iris van Druantia had me uitgenodigd, waardoor ik een gezellig namiddagje in Lier beleefde.

Ander Art d’Eco nieuws: mijn boek stond in een lijstje van de tien leukste DIY boeken. Zo vereerd en al!

art d'eco leukste creatieve boeken
Ah, de zomer. Hartjes all over the place!

Volgend bericht
Vorig bericht

3 reacties op “Verblijdingen [22]

Reageer