Verblijdingen [21]

In de vorige verblijdingenpost toonde ik nog dat we in ons tuintje de afwas aan het doen waren, helemaal campingstijl. Vandaag schrijf ik deze blogpost vanaf een nieuwe locatie, want oh jawel, onlangs verhuisden we nog eens. Tijd om even terug te kijken naar de kleine, fijne verblijdingen van de afgelopen weken.

Verhuisd: na 19 weken in onze bakstenen camping verhuisden we naar een echt huis, met een echte keuken (inclusief oven! hoera!) en een echte badkamer. Pure luxe, jong, in vergelijking met onze bakstenen camping zonder verwarming, zonder keuken, zonder badkamer, zonder waterleiding. We wonen nu bij vriendin Kim tot ons eigen huis gebouwd is.

laatste dagen
laatste foto’s van in/rond ons eigen huisje

Geknuffeld: met prinses Toodles (knuffelt graag) en meneertje Crimson (knuffelt kort maar wel oprecht).

Toodles

Crimson

In elkaar geknutseld: op een dag kwamen Stefan en zijn zus thuis van Ikea. Met een bureau + stoel voor zichzelf en blijkbaar ook een exemplaar en dezelfde stoel voor mij. Hij weet dat ik het niet zo voor Ikea heb, om verschillende redenen, maar hun designs behoren alleszins NIET tot die redenen, dus jawel, ik vind dat hij uitstekend gekozen heeft.

Genoten: van het tanteschap.

Plannen gemaakt, om dromen te realiseren: ons ecologisch huisje gaat er geweldig uitzien.

Geluisterd naar: Hydrogen Sea. Soms is het voorprogramma beter dan de artiest waarvoor je eigenlijk ging. Bert Ostyn was leuk, maar Hydrogen Sea was beter. Stefan kocht meteen de lp en als Hydrogen Sea speelt, zweven we even naar zorgeloze oorden. Ofzoiets.

Uitgekeken naar: elke vrijdag. Geen paniek, ‘t is niet dat ik mijn job zodanig haat of zo, maar ik ben natuurlijk ook heel erg graag thuis.

En dan waren er natuurlijk nog de allerplezantste dingen, die meestal niet op foto verschijnen omdat ik dan te hard bezig ben met me te amuseren. Bijvoorbeeld: meermaals gaan zwemmen in een openluchtzwembad, barbecueën bij vrienden, etentje doen bij andere vrienden, de afterparty na de Aalsterse EVA-barbecue die we organiseerden, afspraakjes met de geweldige Stefan, zaterdagavondterrasjes, knuffelen met nichtje Emma, gaan shoppen met Stefan en zijn zus … Dikke JEEJ voor de zomer!

Volgend bericht
Vorig bericht

3 reacties op “Verblijdingen [21]

    1. Met dank aan Kim voor het inderdaad geweldige idee 🙂 Het is een schoenveter met twee lussen aan de uiteindes geknoopt. Vooral handig ook omdat de poezen anders het matje aanvallen 😉

Reageer