Verblijdingen [20]

Bahaha, de laatste verblijdingenpost dateert van begin december vorig jaar. Is dat niet een beetje schandalig, eigenlijk? Alsof ik de laatste maanden geen verblijdingen heb gekend. En dat in tijden dat de 100happydays-hashtag mijn Instagram-account bombardeert. Tijd om mijn verblijdingen van de afgelopen weken nog eens in fotootjes te gieten dus. 
Gedaan: buiten afwassen. Helemaal campingstijl. Helemaal slow living en genieten van de kleine dingen des levens, want dat doen wij nu eenmaal graag.
Te weten gekomen: Onze knotwilgen (die langs de rechterkant op de foto hierboven) zijn 95 jaar oud, vertelde buurman Walter. Keicool, nietwaar?
Gegeten: brood van de toekomstige buurvrouw. Het lekkerste brood ooit, zonder zeveren.
Gemaakt: lichtelijk nieuwe bloglay-out. Met een smaller lijfje en een mooi stukje behang.

Gelezen: De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine. Een goed boek om mijn leesgoesting weer wat aan te wakkeren. Spannend verhaal, gemakkelijke schrijfstijl, opgeslorpt in enkele dagen. Dat kan wel tellen als verblijding. Oh, ik heb sinds kort ook een Goodreads-account.
Kennis gemaakt met: de buren. En hoera, er zitten enkele ongelooflijk toffe mensen bij!

Gekocht: platte schoenen, comfortabel, goedkoop en leervrij. Niet erg stylish wellicht, maar daar veeg ik graag mijn voeten aan.

Niet gedaan: tijd verspild op Facebook of Pinterest. Stefan heeft mijn wachtwoord van Facebook, dus als ik daar wat wil rondhangen, moet hij mij inloggen. Kleine hindernis, maar eentje die volstaat om mijn Facebook-tijd serieus te beperken. En dat vind ik leuk. Want daardoor heb ik meer tijd om een boek te lezen – een beetje te sporten – een hippiehapje te eten terwijl ik door ‘t stad wandel – mijn examen voor te bereiden – met de Viking te spelen.
Volgend bericht
Vorig bericht

13 reacties op “Verblijdingen [20]

    1. Niet helemaal hoor 🙂 Er staat nog geen afsluiting tussen de tuin van de buren en onze tuin. Voorlopig hebben we nog een gigantische tuin, maar daar komt volgend jaar ofzo verandering in. Dan wordt het een compactere maar übercoole tuin 😉

    2. ja, gij, open tuinen zijn de max, of toch gedeeltelijk? eerst een stukje privé met terras en daarachter open. Fijn hé, leuke buren, en ge komt er nog eens wat van te weten 🙂

Reageer