Verblijdingen [18]

‘t Is zomer, mannekes.
De leukste zomer in tijden.
De zomer waarin ik thuis werk (le grand luxe!) en over het algemeen een iets rustiger mens ben. Want ooh ja, dat thuis werken veroorzaakt ook stress. Stress die mij ‘s nachts achtervolgt, maar hé, het ging hier over verblijdingen.Dus, waarom is het de leukste zomer in tijden? (opgelet: scrollpost!)

Omdat het zo warm is! (= bijna iedereen vrolijker)

Omdat mijn vensterbankmoestuin blij is.

2013-tomaten

Omdat ik mijn uitstelgedrag aan het aanpakken ben. (maar daarover later meer)

(ook nog altijd omdat ik mijn eerste Deer&Doe-tje maakte)

2013-kleedje

Omdat ik minder online was/ben:

 • geen nutteloze half-uur-tot-een-uur-durende-Pinterest-scrollsessies meer (al een tijdje niet meer eigenlijk), enkel pinnen wat ik zelf tegenkom en pinwaardig vind, niet scrollen door die neverending startpagina
 • ik zei vaarwel aan mijn Twitter-account, ook maar logisch als je enkel nog maar je Instagram-foto’s ‘twittert’ / deelt en toch nooit die onoverzichtelijke stroom van uitspattingen of weloverwogen in de internetwereld gespuide meningen en gedachtes leest
 • maar vooral: Facebookverlof gedurende een maand sinds 1 augustus, want ‘minderen’ lukte niet, het is alles of niets bij mij (daardoor tijdelijk dus ook geen updates op de la merlette blanche-pagina, voor wie die zou gemist hebben – hm hm) – en ik heb het nog geen seconde gemist, zot genoeg (want ik geef toe, ik was er te veel mee bezig)

Omdat we een huisje aan het zoeken zijn en veel dromen en plannen maken en hopen dat de prijzen van het vastgoed toch heel snel dalen.

Omdat er nog altijd chocolade is. Vegan suikervrije chocolade, mijn redding.

2013-chocolade

Omdat dit een van mijn schrijfplekjes is.

2013-schrijven-tent

Omdat Poes, de gekke half-hond-half-kat die van zwerfkat tot huiskat promoveerde, mij vaak entertaint.

2013-poes

Omdat ik al acht maanden elke avond (toen ik nog buitenshuis werkte) of ochtend (nu ik thuis werk) sport, op de koer als het binnen warmer dan 20° C is, en ik me daar ZO goed door voel.

2013-yoga-buiten

Omdat onze boom weer zo mooi is.

boom-2013

Omdat Stefan twee plezante gezelschapsspellekes kocht en we dus af en toe van we-spelen-een-spel-vanavond doen. (Alhambra en Niagara, voor de bordspelfans)

2013-alhambra

Omdat ik weer een mixer heb die fruit tot sorbet kan mixen. (ik blijf wel sparen voor een keukenrobotachtig ding waarmee ik choco en al die lekkere, raw desserts kan maken)

2013-ijs

Ook een beetje omdat mijn haar weer een beetje roder werd.

2013-haar

Omdat we al een paar zomerse maandagavonden in het stadspark doorbrachten. Het park ziet er de dag nadien altijd zo uit, maar daarmee hebben wij niets te maken hoor. Wij nemen wel ons afval braaf mee naar huis he, wij zotte groentjes.

2013-park

Omdat ik de laatste weken al zo’n vijf keer ben gaan zwemmen. Daar ben ik zowaar extatisch om. Het zit zo: mijn ouders noemden mij vroeger ‘een waterrat’, maar ik ben de laatste vijf jaar één of twee keer gaan zwemmen, omdat die Stefan van me zwemmen niet leuk vindt. NIET LEUK. En alleen gaan, dat komt er nooit van. En nu dus: vijf keer op korte tijd. Übergelukkig, ikke.

2013-zwembad

En omdat we een week op reis gingen. Maar daarover meer, de volgende keer!

Volgend bericht
Vorig bericht

14 reacties op “Verblijdingen [18]

 1. Wow! Tips tegen uitstelgedrag en tips om te beginnen sporten zouden hier ook wel van pas komen..

  Ik lees je blog trouwens al een hele tijd met veel plezier, maar ben meestal een stille lezer 😉

 2. Ha, dat van dat zwemmen is zo herkenbaar :-). Maar weet je wat? We gingen op reis met Aaron zwemmen, allé, ik dus, en die vond dat zo leuk dat mijn ventje zei: we zullen overmorgen dan nog eens terugkomen, en toen twee dagen later ging hij zelfs mee in 't water! Wat een baby-lach al niet doet zeg.

 3. Oooh Kelly, superleuke verblijdingen! Goed dat gij al van Facebook af zijt, ik zou het ook moeten doen. Ik gá het ook doen zene, maar wanneer? (ja, ik zit hier al excuses te bedenken) En wow, elke dag sporten! Ik ben ook een echte waterrat, maar ga ook niet zo vaak als ik zou willen 🙂 Ik ben benieuwd naar jullie weekje weg!

 4. Hier in Nederland werd je al gemist (door mij althans), fijn je weer te lezen.
  Facebook ben ik uberhaupt nooit aan begonnen, net als twitter enz.. Ik ken heel goed het gevoel dat je begint met zoeken naar iets, bv. Op pinterest en dan ineens een uur verder bent, zonde van de tijd en ik word er erg onrustig van. Word zelf ook heel blij van al die groeiende groentetjes en fruitjes, heerlijk !

Reageer