Verblijdingen [11]

Mijn laatste reeks verblijdingen dateert van 10 oktober. Wat een zonde, dat het zo lang geleden is dat ik nog eens heb stilgestaan bij de dingen rondom mij die mij verblijden, plezieren, doen glimlachen. Hoog tijd dus om nog eens een overzichtje te maken.

mijn nieuwe weegschaal (zonder batterijtjes, jeej!)

weegschaal

het feit dat ik ein-de-lijk nog eens een boek heb uitgelezen
(‘t was wel een dunneke, maar toch…)

p1160547

het feit dat mijn nieuw fietslicht een uiltje is

p1160554

mijn winterbreidrang – die heel goed van pas komt nu ik deelneem aan een wildbreiproject dat binnen enkele maanden de stad zal opvrolijken met honderden aaneengenaaide lapjes van 10×10 cm / 20×20 cm

p1160561

(wie trouwens al altijd graag heeft willen meedoen aan een wildbreiproject, hoeft zich niet in te houden: bezorg mij je lapjes en ik zorg ervoor dat ze in het kunstwerk geïntegreerd worden)

Paddywax-kaarsjes

p1160562

mijn nieuwe fles (om melk (voor cornflakes) of soep mee naar het werk te nemen)

p1160566

hip he, die kleur! 😉

de nieuwe ‘nummerplaat’ van mijn papa

p1160578

(er schuilt een Peter Pan in mijn papa, ja)

Zo, dat waren de dingen die de laatste dagen / weken mijn dagen een beetje zonniger maakten. Weinig creativiteit de laatste weken, want nu ik 39 uur per week werk, dagelijks ongeveer 2 uur onderweg ben en er slechts zo’n 4 uurtjes overschieten om eten te maken, de afwas te doen en andere huishoudelijke taken te verrichten, wel, dan schiet er weinig tijd over voor ontspanning.

Maar binnenkort, wanneer ik weer helemaal mijnen draai gevonden heb, ziet u hier misschien wel weer wat meer dan lijstjes van verblijdingen 😉

Ach, wat maak ik mezelf wijs? Mijnen draai is reeds gevonden, ik zou enkel nog die klok af en toe op pauze moeten kunnen zetten…

Volgend bericht
Vorig bericht

9 reacties op “Verblijdingen [11]

  1. Ik heb dezelfde weegschaal en ik ben er ook dolblij mee! Een mooi ding en gedaan met het 'zouden-de-batterijen-niet-meer-zo-goed-werken-of-heb-ik-er-nu-echt-veel-te-veel-ingekapt'-probleem? Hoera! En hip hip hoi voor het wildbreien en wildhaken! Heb ik deze zomer ook meegedaan in A'pen, was superleuk. Het leven zit vol kleine mooie dingen, leuk dat je er oog voor hebt en ons er ook eens bij doet stilstaan!

  2. Ik ben helemaal verliefd op de weegschaal. In ons bescheiden keukentje zou zo'n weegschaal jammer genoeg echt compleet in de weg staan, maar als ik ooit een mooie, grote keuken heb komt er zeker zo ook één in.

    En ik begrijp volkomen wat je zegt over de werkweek, ik probeer elke dag toch iets te breien of haken of naaien, maar sommige dagen kom ik er gewoon niet toe en gaat het huishouden voor. Hoe doen mensen met kinderen dat toch? 🙂

  3. Super he, zo'n weegschaal! Ik heb er een gelijkaardige, in het geel. Wek jammer dat ze niet zo precies zijn, om mijn brood te bakken heb ik toch een digitale nodig (7g gist en zo van die dingen).

    En wat een leuk fietslichtje!

Reageer