Veiling Art d’Eco voor SOS Kinderdorpen

Toen Michèle en Kel van SOS Kinderdorpen me contacteerden, moest ik toegeven dat ik dat goede doel niet kende. SOS Kinderdorpen zet zich, leerde ik, in om kwetsbare kinderen een thuis en een toekomst te bezorgen. In België én in verschillende andere landen. Of ik een van mijn spullen of een ervaring wilde veilen ten voordele van het Simbahuis, vroegen ze. Het Simbahuis ligt op nog geen 10 km van waar ik woon, zo bleek. En het biedt opvang en begeleiding aan gezinnen die de opvoeding van hun kinderen tijdelijk niet meer kunnen garanderen. Alle beetjes helpen, dus natuurlijk draag ik graag een steentje bij!

Meer dan vijftig bloggers geven een item (of een ervaring!) te veil. In mijn geval werd het Art d’Eco. Bieden op mijn boek – gesigneerd en met een extra dosis liefde – doe je hier t.e.m. 9 oktober 11u55. Art d’Eco al in huis? Meer dan vijftig andere bloggers doen ook mee, dus er MOET wel iets zijn waarop je kan bieden. TIP: De duurtijd van de veilingen verschilt per item, dus hou de items waarin je interesse hebt goed in het oog en wacht niet te lang om je bod te plaatsen.

Zin om nu direct een gift te doen aan SOS Kinderdorpen, zomaar, zonder item of ervaring in ruil? Dat kan uiteraard ook via hun website.

sos-kinderdorpen-bloggersveiling-art-d-eco

Verspreid het nieuws, deel de link naar de bloggersveiling (like2have.it/bloggersveiling) OVERAL waar je kan en bied – alsjeblieft, dank je wel – natuurlijk zelf ook op een of meerdere items/ervaringen!
Volgend bericht
Vorig bericht

Reageer