Twee huisdiertjes erbij

Na Tom Poes en Opaschaap volgden enkele dagen geleden Fredje, het dikke kuiken en Albino (hoe origineel), het witte konijn. Ze zaten al weken onafgewerkt in mijn haakzakje-voor-onderweg, maar sinds ik nog maar weinig onderweg ben geweest de laatste weken, waren ze een beetje op de achtergrond gedreven. Tot ik mezelf een deadline stelde: Kelly, ge begint niet aan uw badkamermat tot die schaapkes afgewerkt zijn. En het werkte.
(de reden waarom ik ze dan niet vóór mijn mat beblogd heb, is simpelweg omdat ze alweer op de achtergrond geraakt waren…)

het konijn met de veel te lange oren

beter één vogel op een kooi dan tien (of één, da’s eigenlijk nog zieliger) erin

Materiaal: restjes (voornamelijk hieruit), vulling uit een versleten kussen.
Patroontjes: Grietjekarwietje – kuiken hier, konijn daar.
Stand 10 in 11: nog 5 van de 10 geplande projecten… En nog zo’n 100 dagen te gaan… Wordt spannend, letterlijk.

Volgend bericht
Vorig bericht

8 reacties op “Twee huisdiertjes erbij

  1. haha, en ik maar verwachten om schaapkes te zien. 😀 (ik las blijkbaar enkel dit: "tot ik mezelf een deadline stelde: Kelly, ge begint niet aan uw badkamermat tot die schaapkes afgewerkt zijn.")

    maar dit is ook schattig hoor. 🙂 dat vogeltje is zelfs zéér koddig.

  2. Lol! Ik verwachtte ook een schaapje ! 😉

    Maar het konijntje is supercute met de lange oortjes, en dat kipje… ach zo lief 🙂

    Ik moet mezelf soms ook dwingen om éérst het ene af te werken en dan pas verder te doen aan het volgende… klinkt heel erg bekend dus !

  3. Zooooooooooooo mooi. Had ik dat geweten Kelly. Had ik je gevraagd om dit te maken voor ons (via lets ofzo)voor Pasen, maar nu is 't waarschijnlijk veels te laat :-).

Reageer