Tour in the crib

Een paar maanden geleden, toen duidelijk werd dat we niet meer in 2014 zouden bouwen, laat staan verhuizen naar ons huisje, zat er niet veel anders op dan te verhuizen naar een nieuwe tijdelijke woonplaats. Die woonplaats werd een appartement. Ook al wilden we in feite nooit in een appartement gaan wonen. Ook al was het van moetens en niet van willens. Ook al voelde het alsof we ons leven, of op z’n minst het woonaspect, eventjes niet meer onder controle hadden. Ajajaj!


Maar ha, gelukkig ontdekten we al snel dat wonen in een appartement ook voordelen heeft. De negatieve aspecten en gevolgen gingen we positiever bekijken of negeerden we. En jawel hoor, intussen is dit appartement een thuis geworden. Een gezellig, klein nest voor ons tweetjes en een deel van onze spullen. Ik maakte zelfs een filmpje, omdat ik zo content ben, omdat ik die contentement wilde onthouden. Een tour in the crib dus, om die contentement ook met jullie te delen!

Oh ja, zondagavond was ik even te gast in Dagelijkse Kost Weekend. Op het moment van de opnames woonden we al in Het Appartement, dus bekijk het filmpje voor meer appartementbeelden, inclusief wat gebabbel over schoonheidsproducten uit de voorraadkast. Lang leve zelfmaak voor het lijf!

Volgend bericht
Vorig bericht

12 reacties op “Tour in the crib

 1. Wat een leuk filmpje! Vrolijke muziek. En ik heb die Damiaanpennen ook! Ik vind dat echt zot dat die na al die jaren nog altijd zo goed schrijven <3 Uw tennisraketoorbellenhangersysteem is zo tof! Fijn plekje zo te zien 🙂 Gij hebt een apart atelier gekregen en de bf moet in de living gamen? Moet ik onthouden voor onze zoektocht haha!

 2. Mijn echtgenoot zat naar jou te kijken, in het passeren zag ik dat jij het was, waarop ik enthousiast, hé die ken ik, waarop hij, bedoel je dat meisje met honingkin 🙂
  Weeral een fan erbij 🙂

 3. Ziet er een gezellig appartement uit! Waarom wilden jullie nooit op een appartement gaan wonen? Omwille van gebrek aan groen of nog andere redenen?

  Ik heb nog een vraagje, dat los staat van dit bericht: mag ik ook meedoen aan Fair wear Friday? 🙂 't Is nogal laat mee op de kar springen, ik weet het, maar een van mijn voornemens dit jaar is om mijn kleerkast groener te maken en het leek mij wel leuk om eens af en toe via outfitposts te bekijken wat er al groen is en wat nog beter kan (ofte dus wat jullie doen voor FwF).

  1. Geen tuin, samen in een gebouw met andere – eventueel luidruchtige en/of rare 🙂 – mensen, hoge huur, weinig plaats tenzij je nog meer wil betalen, zelf ook altijd met medebewoners rekening moeten houden, zo'n dingen 🙂

   En natuurlijk mag je meedoen aan Fair Wear Friday! Niks te laat op de kar, meedoen mag altijd nog! Alle informatie vind je bij Lies. Veel succes en vooral ook plezier 🙂

Reageer