Tips na een zonnige dag

Ik ontmoette de dames achter Style Me Green, “een platform voor alle eco chique dingen”. Voor wie Style Me Green nog niet kent: verken de mooie website, ga op ecologische ontdekkingsreis, en passeer ook eens langs de blog! Aanrader: schrijf je in op de (maandelijkse) nieuwsbrief. Leuk gezelschap + een heerlijke zon =  een gezellige namiddag!
Bovendien is mijn thesis afgedrukt en ingebonden! Dinsdag nog indienen, en dan hopen dat mijn lezers hem graag zullen lezen… 

Na dit alles had ik eigenlijk feitelijk direct de trein kunnen halen, ik besloot echter mezelf te belonen met een heerlijke Tasty-burger en een vruchtenkoekje als dessert. Niet dat ik het per se verdiend had, dat zien we binnen enkele weken, maar mijn maag liet me al eventjes weten dat ze gevuld wilde worden. En ik mis de Tasty-burgers sinds ik op donderdag geen les meer heb tot 19 uur (en vanaf 16 uur 😉 ). Waarom? Lees het hier:
En nu ga ik wat stofjes knippen, want mijn petekindje wordt binnen enkele weken 4 jaar en ik wil 4 zelfgemaakte cadeautjes kunnen afgeven. Binnenkort dus weer wat naairesultaten hier!
Volgend bericht
Vorig bericht

5 reacties op “Tips na een zonnige dag

  1. Oh, hoe jammer, Sabine! Maar ik zou ze toch nog maar een kans geven hoor, het is bij mij ook al eens minder geweest, allez, de service dan, want de burgers hebben me altijd al enorm gesmaakt 🙂

  2. hm, ik denk dat de burger me wel zou gesmaakt hebben als ik de burger had gekregen die ik had gevraagd (want ik haat zoetzuur en ik kreeg… je raad het al) 🙂
    Maar vergissen is menselijk, dus… we zullen ze nog eens een kans geven… je hoort er nog van 🙂

Reageer