The perks of being a blogger #boostyourpositivity

The perks of being a blogger: uitgenodigd worden door @lilithu om te brunchen op een inspirerend mooie locatie op een stralende zaterdagochtend. Serieus, ik heb zo hard genoten. ? @lilithu, @soetmin en @josefien_de_bock – you rock! ? #boostyourpositivity #activia #atelierdesfêtes #happyKelly

Dat instagramde ik exact een maand geleden, met deze foto. “Serieus, ik heb zo hard genoten”, dat klinkt misschien overdreven, maar nee, een maand later geniet ik nog altijd na.

blogbrunch- #boostyourpositivity

Want echt, het was plezant om de blogsters achter de blogs (beter) te leren kennen. Ik vind het vaak wel wat spannend, zo’n ontmoetingen met vrouwen die ik nog nooit in ‘t echt gezien of echt gesproken heb en dus eigenlijk nauwelijks ken. Maar dat klikt, gelijk vanzelf, heb ik al gemerkt. Zo erg dat de cameramannen ons meermaals het zwijgen moesten opleggen.

De cameramannen? Ja, want Kelly (van Tales from the crib) moest die dag ‘werken’: onze blogbrunch diende als achtergrond voor een filmpje van de nieuwe #boostyourpositivity campagne, waarin Kelly een van de hoofdrolspeelsters is. Soetmin van Verne&Jasper, Josefien van Josie’s Little Things en ik waren de figuranten van het campagnefilmpje. De constant babbelende figuranten. Ahum. Maar het is gelukt!

De komende weken doe ik ook mee met #boostyourpositivity. Bloggen over ontbijten en de andere, toffe thema’s die aan bod zullen komen? Awel ja, waarom ook niet?

Ook meebloggen? Registreer je blog via boostyourpositivity.be/participate en lees bij Kelly/lilith alles over het eerste thema en bijhorende Instagramchallenges!
Volgend bericht
Vorig bericht

5 reacties op “The perks of being a blogger #boostyourpositivity

  1. Superleuk! Ik twijfel nog of ik ga meedoen, omdat niet alle thema’s passen bij m’n blog en Danone natuurlijk ook helemaal niet past bij mijn blog. Maar misschien kies ik enkele thema’s uit en breng ik ze op m’n eigen manier…

    1. Danone past ook helemaal niet op deze blog, maar Danone heeft er voor mij weinig tot niets mee te maken 🙂 Vorig jaar heb ik ook niet meegedaan omwille van Activia, maar toen ik bij de andere deelnemers merkte dat het daar totaal niet om ging, had ik achteraf gezien spijt. Die positieve vibe in heel Blogland, daar gaat het om.

      En de thema’s? Die moet je sowieso op je eigen manier brengen hé 🙂

  2. Hoewel ik jullie allemaal zeer sympathieke dames vind, weet ik ook nog niet of ik meedoe. Mijn ontbijt is bijlange na niet zo healthy en/of fotogeniek vrees ik… Maar ik volg het op de voet!

    1. Oh maar het hoeft niet per se zo healthy te zijn toch? En fotogeniek al zeker niet 🙂 (Kijk maar naar de vierde laatste foto in mijn Instagramfeed hier rechts 😉 ) Elkaar inspireren en zo, daar gaat het om! Als je dat liever van de zijlijn doet, ook geen probleem natuurlijk 🙂

Reageer