Terug! (min of meer)

De twee mooiste weken van 2015 zitten erop. Onze roadtrip naar Praag, Bratislava, Boedapest (Sziget!) en Heidelberg was een succes. Een zodanig succes dat ik het precies allemaal nog even moet ehm … verwerken. Beelden en woorden volgen, ooit, maar nu ga ik nog even chillen. Maar ik ben dus wel alweer bereikbaar. Min of meer. Ahum.

roadtrip-instagram

Ander fijn nieuws: onlangs vierden we 10 jaar Stefan+Kelly-liefde. Hashtag straffedinges en lovehimtopieces en al!

Nog meer fijn nieuws: afgelopen vrijdag startte ik een nieuwe uitdaging op het werk. Nieuwe functie, keiveel goesting in! En ook: ik vind een vrijdag eigenlijk best wel een goeie dag om weer te starten met werken na twee weken verlof.

roadtrip-spiegel

Volgend bericht
Vorig bericht

9 reacties op “Terug! (min of meer)

Reageer