‘t Creatuurtje n° 1!

Gisterenavond treinde ik een beetje zenuwachtig naar Dendermonde, waar Ellen me met een brede glimlach stond op te wachten om samen naar de eerste samenkomst van het Creatuurtje te rijden (nogmaals enorm bedankt voor de dubbele lift!). Daar ontmoette ik de leuke, creatieve dames achter Met liefde gemaakt, Lotsie en Marleineke. En ook al waren we maar met z’n vieren, ik vond het heel gezellig en ontspannend. Voor herhaling vatbaar dus 🙂
Mijn plan om eindelijk eens een haarband af te werken werd gesaboteerd door het niet vinden van de bewuste haarband (ook al ingepakt?). Dus nam ik enkele potjes en zakjes pareltjes, metaaldraad, een tangetje en een handleiding mee en maakte ik twee schildpadjes. 
Volgend bericht
Vorig bericht

5 reacties op “‘t Creatuurtje n° 1!

  1. Oh, Sabine, dat klinkt plezant! En gratis, zalig :p Die datum moet ik onthouden! En misschien zie ik u daar dan wel, tenminste als ik er geraak en terug thuis kan geraken 🙂

Reageer