Style Me Green ft. Kelly

Vreugdedansje, trompetgeschal en tromgeroffel!
Waarom?
Awel he, Cristina en Saar van Style Me Green ontdekten enkele maanden geleden mijn blog en zagen in mij wel een mogelijke SMG-ster (niet als in ‘ster, vedette’, maar ster met een doffe e he), hoe tof is dat! En dus won ik een meet&greet met de twee dames (allez ja, meet&greet als in ‘we spraken af’, maar dat klinkt nogal saai, niet?), van wie ik al langer fan was (ge had waarschijnlijk niets anders verwacht?). 
(Amai, ik gebruik veel haakjes, een schone uiting van mijn op het moment licht chaotische en ik-wil-nog-vanalles-doen-hoofd – normaal, toch?, na een eerste, echte echte echte werkweek?)
Goed, wat ik eigenlijk wil zeggen: vanaf binnenkort zal ik dus guestbloggen bij Style Me Green! ‘t Is maar dat ge ‘t weet he, als het hier efkes stil is 😉 (alhoewel… stilte op deze blog is heden ten dage eerder aan een algemeen tekort aan tijd en een overdosis aan ideeën en dat-wil-ik-maken-plannen te wijten)
Wat, kent ge Style Me Green nog niet? Hup, geen excuses, ga maar al eens rondsnuffelen! Oh, en als je wel op de hoogte wil blijven, maar vreest toch te zullen vergeten om zo af en toe naar de website te surfen, schrijf u in op de nieuwsbrief. Af en toe zo wat eco-nieuwtjes op uw schoot, da’s nogal service he! 😉
Volgend bericht
Vorig bericht

6 reacties op “Style Me Green ft. Kelly

  1. En ik wou ook nog effe zeggen dat ik het echt super vind hoe je met het milieu omgaat. Veel mensen willen graag zorg dragen voor het milieu, maar doen dit eigenlijk onvoldoende (zoals ik, mea culpa). Eén woord: bewondering!

Reageer