Snel tussendoortje: rok wordt boodschappentasje

In mijn project “werk die stoffenstapel eens weg” kwam ik een bommarok tegen met vals knopenpat. Ik had er een korter rokje van kunnen maken, of een kussensloop, of een bloesje, of … tja, zo veel mogelijkheden. Maar ik wou vooral iets snels en dus werd het een zoveelste boodschappentasje, wellicht eentje dat ik weggeef want ik heb er momenteel wel genoeg, ahum. Vijf minuten werk werden er zo’n vijftig omdat ik wat té haastig was geweest, een foutje waardoor het ook wat kleiner dan bedoeld werd. Ach ja. De foto’s nam ik dan weer wel op vijf minuten, om die verloren tijd wat te compenseren.

recykleren-rok-tas-touw

De handvaten vlocht ik uit touw dat ik gekregen heb van iemand die het weg zou gooien en stak ik door de riemlussen, zonder het eraan vast te maken, want op deze manier was het 1) minder werk en 2) minder potentieel gefoefel om de uiteindes proper weg te werken. Het is maar een boodschappentasje hé!

tas-uit-rok-recykleren

tas-uit-rok

Voor een keer ben ik niet vergeten om een voor-foto te nemen. Ha!

P1250150

Volgend bericht
Vorig bericht

7 reacties op “Snel tussendoortje: rok wordt boodschappentasje

Reageer