Algemene voorwaarden

Gebruiksvoorwaarden

Ik doe mijn best om alle informatie op mijn blog zo correct mogelijk neer te pennen. Maar uiteindelijk blijft dit een persoonlijke blog, zonder professionele doeleinden of medisch of ander advies. Als je aan de slag gaat met informatie, een recept of een tutorial vanop deze blog, doe je dat dan ook op eigen risico. Ik ben niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden, onvolledige of incorrecte informatie of mogelijke schade (sorry!).

Dat wil allemaal natuurlijk niet zeggen dat je geen vragen mag stellen als het ergens fout gelopen is of als iets niet helemaal duidelijk is. Of als ik misschien een fout heb gemaakt. Kan ook. Stuur me een mailtje en ik probeer je project te redden en/of mijn blogpost aan te passen, dat dan weer wel.

Copyright

Ik hou van schrijven. Mijn woorden – en nog meer mijn neergeschreven woorden – zijn me dan ook dierbaar. En ze zijn van mij, Kelly Eeckhaut. Zo ook alle woorden die je op deze blog terugvindt – tenzij, uiteraard, anders aangegeven. Hetzelfde geldt trouwens voor de foto’s. Wil je teksten of foto’s gebruiken? Vraag eerst even mijn toestemming, alsjeblieft. Oh ja, ik verklein mijn foto’s in de hoop dat ze dan minder snel gestolen worden. Wil je graag een foto in grotere resolutie gebruiken? Mail me en ik kijk na of ik hem kan en wil bezorgen.

Wijzigingen

Deze disclaimer staat niet in steen gegrift. Ik wijzig hem naar eigen goeddunken, wanneer ik dat wil. (Ik kan wel garanderen dat ik sowieso nooit persoonlijke gegevens zal verkopen, echt, no way.)

Affiliate links

Ik link vaak naar andere sites. Naar andere blogs, maar ook naar sites van bedrijven, verenigingen en dergelijke meer. Soms gaat het om een affiliate link: als je op die link klikt en je koopt een product in de gelinkte webshop, krijg ik een klein percentage van het bedrag dat je uitgeeft. Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld gaat het om een product dat ik zelf gekocht heb en waarover ik mijn enthousiasme wil delen. Met de kleine opbrengst uit deze kliks op affiliate links probeer ik de kosten van de site te dekken, en met eventuele kleine beetjes meer kan ik me al eens een extra e-boek permitteren, bijvoorbeeld. Dank je wel, dus! De meeste links zijn ‘gewone’ links, waarbij ik dus niets verdien als je iets koopt via die webshop.

Met of zonder verdienste, sowieso link ik enkel naar blogs, bedrijven etc. waarbij ik me goed voel en waarover ik ook enthousiast babbel tegen mensen in het echte leven.

  • Van bol.com ben ik al enkele jaren een tevreden klant, en dus link ik graag naar hun webshop (jup, dat is een affiliate link!). Zij vragen mij ook helemaal niet om te schrijven over hun producten, ik heb gewoon zelf beslist om me aan te sluiten bij hun programma en link naar wat en wanneer ik zelf wil. Jij beslist dan natuurlijk nog altijd zelf of je dat product via Bol of een andere handelaar koopt – no strings attached.
  • Idem voor Druantia: oprichtster Iris is een onderneemster naar mijn hart en ik koop graag haar natuurlijke verzorgings- en gezondheidsproducten (da’s een gewone link). Ik schreef al een tijdje op eigen initiatief blogposts over haar producten toen ze op een keer vertelde over haar affiliate programma, waarbij ik me kon aansluiten. Supertof dat ze mij op die manier bedankt en steunt, zegt.

Ook schrijf ik soms blogposts over gekregen producten. Dat zijn dan producten die ik zelf heb aangevraagd om er een review over te schrijven of die me werden aangeboden met dat doel, maar die ik ook zelf zou kopen (of nog zal kopen of al eens gekocht heb) en waar ik volledig achter sta.

Vooralsnog ben ik nog nooit betaald geweest voor een blogpost op deze website, ook al lijkt het mij wel een heel toffe manier om de lening van ons huis mee te helpen afbetalen. Allez ja, dat snapt ge wel, hé?

Blogposts met affiliate links of over gekregen producten zal ik zo aanduiden in het begin van de post (sinds mei 2018, that is; voordien deed ik het enkel bij gekregen producten, uiteraard niet om kwaadwillige redenen). Niet dat het een inhoudelijk verschil maakt trouwens, want ik schreef en schrijf natuurlijk gewoon maar mijn eigen mening en weiger sinds het opstarten van deze blog resoluut samenwerkingen waarbij ik de tekst niet zelf mag schrijven. Maar hé, zo is het wel duidelijk, en ik wil daarover uiteraard wel transparant zijn.

Nog vragen? Stuur mij maar een mailtje.