Verblijdingen [2]

Op de rommelmarkt vond ik jammer genoeg geen knopen, lappen stof of ander naaigerief van een ex-naaister, maar enkel wat spullen die we ‘nodig’ hadden, echte gebruiksobjecten voor in het huishouden 😉
En dat zijn:
6 diepe borden, heel misschien ooit te pimpen met een daarvoor geschikte stift
een goed afsluitbare glazen bokaal (voor zelfgemaakte koekjes en zo, want ik wil zo weinig mogelijk plastieken bakjes, dit lijkt mij een goed alternatief, ook al is blauw niet mijn favoriete kleur, maar goed, ‘t is wel zeer functioneel…)

een rieten wasmand (want de typische plastieken wasmanden, tja, zie hierboven… en ja, ik vond dit alternatief niet alleen veel milieuvriendelijker, maar ook veel mooier 🙂 – en de inhoud van één machine kan er gelukkig net in, haha!)

En in de kringwinkel kocht ik gisteren 6 glazen voor 0,90 euro, en ook nog:
een goed afsluitbare fles, die ik waarschijnlijk ook wel ooit verfraai…
een grote kom en twee spaghettikommen (vriend houdt enorm van spaghetti – en maakt trouwens de lekkerste spaghettisaus -, en eet dat het liefst uit deze vorm van borden/kommen… daar kan veel in he 😉 )

Volgend bericht
Vorig bericht

7 reacties op “Verblijdingen [2]

  1. Ja, de rieten wasmand! 🙂

    Zeg maar en die spaghettikommen, ik snap het niet goed, je vriend eet dan daaruit rechtstreeks (ipv een diep bord) of bedoel je dat de spaghetti daarin geserveerd wordt? Het zijn alvast mooie kommen!

Reageer