Recepten van de maand: september 2012

Elke maand lijst ik recepten op die ik heb uitgetest. Recepten van op internet, blogs, uit kookboeken en tijdschriften. Er gaat immers zelden een week voorbij waarin ik niets nieuws geprobeerd heb. 

Deze maand:

Een simpele, door Stefan gemaakte aubergine-tomatenschotel à la Photo-copy Ann, maar dan een beetje anders, met stukjes versie paprika i.p.v. gemixte gerookte paprika’s uit een potje.

Niets nieuws, maar wel een herinnering waard: snelle pizzabodems.
Over pizza’s gesproken: sinds ik minder en minder kaas consumeer, besprenkel ik mijn pizza’s en lasagnes en ovenschotels niet meer elke keer met kaas. Ik had gevreesd dat ik dat zou missen, maar ha, ik kende mezelf blijkbaar niet goed genoeg. Kaas heeft niet altijd zo’n toegevoegde waarde, heb ik gemerkt. Vaak is een laagje gevijzelde nootjes en/of brood en/of kruiden en/of olijfolie zelfs lekkerder. Ik heb trouwens in het begin eens nepparmezaan gekocht, maar qua smaak was dat ook niet echt geweldig, dus totaal overbodig.

En met de koudere temperaturen is ook het soepseizoen weer ingezet. Een deel van onze zelfgeoogste erwten werden in de soep gedraaid. En verder werd er niets nieuws uitgetest. Ik vond het al straf dat ik in deze omstandigheden gekookt heb tout court 😉

Volgend bericht
Vorig bericht

7 reacties op “Recepten van de maand: september 2012

Reageer