Deze maand:
Niets nieuws, maar wel een herinnering waard: snelle pizzabodems.
Over pizza’s gesproken: sinds ik minder en minder kaas consumeer, besprenkel ik mijn pizza’s en lasagnes en ovenschotels niet meer elke keer met kaas. Ik had gevreesd dat ik dat zou missen, maar ha, ik kende mezelf blijkbaar niet goed genoeg. Kaas heeft niet altijd zo’n toegevoegde waarde, heb ik gemerkt. Vaak is een laagje gevijzelde nootjes en/of brood en/of kruiden en/of olijfolie zelfs lekkerder. Ik heb trouwens in het begin eens nepparmezaan gekocht, maar qua smaak was dat ook niet echt geweldig, dus totaal overbodig.
En met de koudere temperaturen is ook het soepseizoen weer ingezet. Een deel van onze zelfgeoogste erwten werden in de soep gedraaid. En verder werd er niets nieuws uitgetest. Ik vond het al straf dat ik in deze omstandigheden gekookt heb tout court 😉
Maar sukkel toch, moet jij daar koken? Hopelijk is het snel in orde, ik ben alvast benieuwd naar de NA-foto!
Ja, dat is wel een applaus waard, kokerellen in deze omstandigheden. Maar zo te zien gaat dat er dus alleen maar beter op worden he!
Dat is een heksentoer om U tegen te zeggen, om daar in uw soep te staan roeren! respect!
Ik ken mezelf goed genoeg om te weten dat ik het kaaskorstje wél zou missen!
Respect voor uw gekokkerel tijdens de verbouwingen!
Past maar op dat er niks in uw potten valt! Aubergine-tomatenschotel? Klinkt zó lekker! Must try!
Oh jee daar koken lijkt me een hele klus!
Amai, hoe ziet uw keuken eruit!