Recepten van de maand: november 2012

Elke maand lijst ik recepten op die ik heb uitgetest. Recepten van op internet, blogs, uit kookboeken en tijdschriften. Er gaat immers zelden een week voorbij waarin ik niets nieuws geprobeerd heb. 

November was de maand waarin de keuken officieel gebruiksklaar werd. Er is een nieuw fornuis (op gas ♥), een nieuwe oven en een aanrecht. Een groot aanrecht, zodat ik gemakkelijk meerdere dingen tegelijk kan maken. Bliss.

Deze maand maakte ik:

lassi van biologisch exotisch fruit (yofu, kokosmelk, kaki, mango en granaatappel) 
tientallen havermoutpapjes met banaan en pindakaas (“vieselijk!”, zegt Stefan)
Sauerkraut casserole, Vlaamsche kost maar dan beter
eindelijk nog eens chocooooooo!
Deze maand lanceerden mijn gekke vrienden van het Aalsterse EVA-vrijwilligersteam en ik ook Kook het Voort. Na een woordje uitleg mijnerzijds kookten de deelnemers onder begeleiding van kok Renate tarte tatin van witloof en bataat en kerstmisvoorgerechtwaardige samosa’s van linzen en wortel. 

Volgend bericht
Vorig bericht

4 reacties op “Recepten van de maand: november 2012

Reageer