Recept voor een fijne zondag: Meststoffen Meetup

Een paar maanden geleden testte ik de cursus Meststoffen voor jouw blog (testresultaten hier) van de geweldige Kathleen van Verbeelding. Medetester Gerhilde lanceerde het idee om met alle cursisten eens af te spreken, en vandaag was het al zover: de Meststoffen Meetup! Ik had me direct ingeschreven, een paar maanden geleden, want ik vind het altijd ZO plezant om andere bloggers te ontmoeten. En mannekes, ik heb ervan genoten. Kort verslagje dus, want alles zit vers in mijn hoofd en mijn hoofd wil die blijdschap vers delen.

Afspraak was in Bar’rique, een gezellige bar vlakbij Antwerpen-Berchem. Ideale locatie, en een wreed goed brunchadresje. Er was – speciaal voor de veganisten/vegetariërs met lactose-intolerantie onder ons – sojayoghurt met fruitsalade en heel lekkere olijven- en tomatentapenade. Ook inbegrepen in de prijs: fruitsap en cava. Booyah! Het dessertje was een heel geslaagd stukje courgettebrownie door Junnekesrecepten / SMUL. Ik zou wel vaker zo willen brunchen, eigenlijk.

meststoffen-meetup

Net zoals bij andere gelegenheden waarbij ik andere bloggers ontmoet, vond ik het weer wat spannend. Maar opnieuw voelde ik me vrijwel direct ZO op mijn gemak, ook al zat ik tussen vrouwen die ik eigenlijk nauwelijks ken. Maar dat klikt gewoon, heb ik al gemerkt. Zeker als je elkaars blog leest, ‘ken’ je elkaar natuurlijk wel al een beetje, dus babbelen gaat vanzelf. Veel ‘vanzelver’ dan ik vroeger, voor ik naar zo’n bijeenkomsten was geweest, zou gedacht hebben. Van 11 tot 14 uur werd van 11 tot 17 uur, en mocht ik niet nog 1,5 uur op de trein moeten zitten hebben (het werd zelfs 2,5 uur > lichte grmbl van mijn hongerige zelve), had ik nog wel langer kunnen blijven.

Het groepje was klein*, en toch kwam het er niet van om met iedereen te babbelen. Reden te meer om nog eens af te spreken!

Topzondag, dus. Voilà, dat MOEST ik even delen.

* Klein is misschien veel gezegd, we waren met 19: Annelies, Anske, Bibiane, Caroline, Cathy, Gerhilde, Inne, Joke, KathleenKelly, Marieke, Mieke, Patricia, Saar, Sabrina, Sofie, Stephanie en Tine!

Volgend bericht
Vorig bericht

20 reacties op “Recept voor een fijne zondag: Meststoffen Meetup

  1. Het was inderdaad supergezellig! Dikke pluim voor Bar’rique, om ons zo in de watten te leggen met ‘aangepast’ eten, dat kom je niet overal tegen! Maar dat is natuurlijk allemaal te danken aan Gerhilde!
    Ik had aan mijn man gezegd dat het van 11-14 uur was, maar had ik geweten dat het zo gezellig zou zijn, ik was ook graag nog wat langer blijven plakken. Met heel wat mensen een babbeltje gedaan, maar zeker niet met iedereen. Ik ga dus beginnen met eens de blogs die ik niet ken door te lezen. Van mij komt er ook nog een verslagje aan, maar eerst citytrippen! 🙂

  2. ik volgde de cursus ook maar ik was niet actief in de FB-groep. Moet waarschijnlijk wel vreemd geklonken hebben voor sommigen die niet weten waarover het ging “meststoffen meetup!” 😀 Leuk dat jullie zo’n toffe tijd hadden!

  3. Altijd leuk, om te lezen over zulke toffe bijeenkomsten. En oh wat was ik graag een vliegje geweest :-). Staat zeker nog op m’n verlanglijstje, om andere bloggers in levende lijve te ontmoeten. (Die meststoffen moet ik toch ook eens opzoeken denk ik dan zomaar.)

  4. Ik vond het zalig om je ein-de-lijk eens in het echt te mogen ontmoeten na al die jaren dat ik nu al hier meelees. Het was een zeer geslaagde meetup en zeker voor herhaling vatbaar!

  5. Het was heel plezant, ook omdat ik zo mensen leerde kennen die in een andere “niche” bloggen. Ik vind dat heel verrijkend en interessant. Gek he, dat het ineens al 17u was 🙂

Reageer