Post!

La fille Hella maakte onlangs weer zo’n mooi kleedje, en toen ik las dat ze het patroontje wilde opsturen, stuurde ik meteen een mailtje, et voilà, ‘t was in de sjakosj.
Ook met Latanie mailde ik. Ik wilde namelijk mezelf een cadeautje geven, ‘t is te zeggen, in de vorm van scrabble-hangertjes. Ik stuurde haar twee stukjes uit foto’s (die ik via art.gnome.org gevonden had, bij backgrounds > nature) et voilà, ook dat was in de sjakosj (en Natalie, is de postzegel toeval?).
En kijk, ik kreeg nog een magneet als extra cadeautje van Hella, merciiii!! En wat vragen i.v.m. het patroontje betreft, zal je me nog wel horen wanneer ik eraan begin 😉
En weet je wat nu heel erg stom is? Ik popel dagen aan een stuk om mijn hangertjes te dragen en nu merk ik dat ik geen geschikt (=lang) kettinkje vind… Die van mama zijn te kort en mijn eigen kettinkje, waar ooit mijn kruisje van mijn communie aanhing, vind ik niet meteen terug, waarschijnlijk al ingepakt… Aaargh!
Volgend bericht
Vorig bericht

8 reacties op “Post!

 1. Latanie: Hehe, tof zeg, zelfs over de postzegel is nagedacht 🙂
  En ik dacht al bij de Veritas eens te gaan kijken daarvoor, merci, nu weet ik zeker dat het geen vruchteloos bezoek zal zijn 😉

  Ellen: ja he, ik vind ze super 🙂

 2. Ha maar dat is een goede tip van waar je die prentjes hebt gehaald. Het zijn mooie hangertjes geworden!

  Zo'n rol met ketting per meter staat soms ook op de markt! (In Antwerpen op zondag op de Vogelmarkt) Of anders moet je gewoon een ander hangertje + ketting in de h&m kopen en dan dat van jou eraan hangen!

 3. Mooi, mooi…allemaal. En ik hoor; ne keer dat ge verhuisd zijt mogen we ons aan véél verwachten, ik hou het in de gaten. Toj toj voor het inpakken é!

 4. heel schoon… goed gekozen 🙂

  Leuk pakjes in de post…

  (die laatste foto met de hangers: ik moest even goed kijken…. dacht dat je minidreads in je haar had gedaan en daar de hangers in gehangen bij gebrek aan ketting… maar het blijkt gewoon de structuur van je tafel te zijn)

Reageer