Plantain T-shirt nummer 2

Sinds ik de mouwen van mijn eerste Plantain T-shirt inkortte, ging ik nog net ietsje meer van dat gratis patroontje van Deer&Doe houden. Versie twee zag onlangs het licht, een T-shirt uit een restje stof van mijn Zsazsa-halterkleedje uit 2011. Dat kleedje is trouwens nog altijd iets te groot en heb ik nog altijd niet versmald. Uitstelgedrag, ik ken er wat van, nog meer sinds ik voltijds werk.

plaintain-2

Het stofrestje lag dus al lang in mijn stoffenkast en dat begon op mijn zenuwen te werken. Use what you have, dacht ik, ook al heb ik dat stofje nooit fantastisch mooi gevonden. Ik versmalde het hele boeltje, tailleerde het wat meer en was content dat dat stofje eindelijk kon beginnen leven.

plantain-2b

Volgend bericht
Vorig bericht

5 reacties op “Plantain T-shirt nummer 2

Reageer