Pigs in plastic, they’re fantastic!

Onlangs kreeg ik van mijn stiefbroertje zijn oude plastic boerderijdieren. Hij overhandigde ze met een glimlach, zoals kleine broertjes dat wellicht doen als ze Grote (stief)Zus kunnen helpen.

Ik bedankte hem voor zijn bijdrage aan mijn, in feite te hoge, stapel upcyclingmateriaal. En oh yeah, niet veel later boorde ik een paar gaten in een plastic varken.

Na de vijfminutendurende operatie kreeg mevrouw Piggy haar nieuwe functie: schrijfgeriefbewaakster.upcycling-varken-stylohouder-zelf-maken

 

Zo doe je dat!

  1. Markeer met een plasticlievend stiftje waar je de gaten wil. Tip van een ervaringsdeskundige: begin langs de onderkant: als je daar uitschuift met je boor, kan het geen kwaad.
  2. Boor met een Dremel of andere kleine boor de gaten volgens de nodige omtrek.upcycling-varken-stylohouder-zelf-maken-1
  3. Markeer met iets scherps of met een breinaald langs de gaten van de onderkant waar de gaten van de bovenkant moeten komen. Jeej voor (ongeveer) perfect boven elkaar gepositioneerde gaten.
  4. Boor!upcycling-varken-stylohouder-zelf-maken-2
  5. Perfectioneer de uitgeboorde gaten met een kniptang, een vijltje of de vijlkop van je Dremel.upcycling-varken-stylohouder-zelf-maken-3

Next up: een tandenborstelhouder!upcycling-varken-stylohouder

Volgend bericht
Vorig bericht

22 reacties op “Pigs in plastic, they’re fantastic!

  1. Super, ik hou er ook van om de beesten in hun originele kleur te laten als ik hen hergebruik, hier ook geen felgekleurde beesten, die je tegenwoordig overal tegenkomt.

Reageer