PhotoChallenge, deel 1

1. diertje

2. structuur

3. sluitertijd

4. patroon

5. low key (oké, verrrrryyyy low key)

6. zelfgemaakt, upcycling-style

7. warme kleuren (eigenlijk een foto genomen door Stefan, ik had geen tijd en ‘t was al laat – oeps)

8. iets nieuws = mijn allereerste zonnebril ♥

9. net wakker (twee foto’s, ik kon niet kiezen)

10. hier sta ik – op een gigantische pompoen

In september probeer ik elke dag een foto te nemen, samen met andere deelneemsters van Sannes PhotoChallenge en omdat dat ook een beetje past bij puntje 1 van mijn 30 voor 30-lijstje.
Volgend bericht
Vorig bericht

18 reacties op “PhotoChallenge, deel 1

    1. Nee, ik doe niet elke ochtend yoga, yoga doe ik alleen als ik nog wat moe of stijf of zo ben ;). Meestal is het een ander programma van Jillian Michaels, iets intensiever. Ik probeer (met nadruk op probeer) vijf keer per week mijn half uurtje beweging per dag te doen. Soms meer, soms minder, want sommige dagen kan ik dat half uur à drie kwartier ook anders gebruiken 😉

Reageer