PhotoChallenge, deel 2

Ik was het al bijna vergeten, maar september was ook PhotoChallenge-maand. Conclusie: ik heb het niet volgehouden. Nu ja, ik heb er wel elke dag aan gedacht en heb de meeste dagen geprobeerd iets te fotograferen, maar ik heb geen 30 plaatjes. Oeps. Andere dingen aan mijn hoofd, vergeef het mij. De enigszins aanvaardbare foto’s die overblijven: 

11. in huis – mijn levenslustige aloë vera 

(veel beter dan een paar maanden geleden…)

12. slechte gewoonte – (zelfgemaakte) chocolade, chocolade en nog meer chocolade!

13-16: hier!
17. vloeibaar – vloeibare zeep in wording
18. stof – onze zetel ligt tegenwoordig constant vol dekentjes
En als er in de opdracht iets had gestaan als “iets ronds” of “iets geels” of “iets lekkers”, had ik nog een van deze kunnen toevoegen.
Hoppakee, tijd voor een volgende uitdaging! 
(suggesties niet welkom, ik heb er al genoeg voor de komende maanden ;)) 
Volgend bericht
Vorig bericht

4 reacties op “PhotoChallenge, deel 2

Reageer