Owl you need

De laatste tijd heb ik nogal zin in vluggertjes. Vluggertjes in de zetel. Sinds we een nieuwe zetel hebben, zit ik ‘s avonds toch wel vaker in de zetel dan op een stoel. We eten in de zetel (en dat ligt maar gedeeltelijk aan het feit dat ik alle tafels naar mijn Creatorium heb verhuisd), we chillen in de zetel, ik maak vluggertjes in de zetel. 

Maar in de zetel, daar naai je niet. Daar haak of brei je. Ik bladerde eens in mijn map met afgedrukte haakpatronen en viste dit uiltje op.

Een paar afleveringen It’s always sunny in Philadelphia later, werd dit babyuiltje geboren. 

Ik stak een ijzerdraad in zijn gat, hij weende eventjes, maar vrolijkt nu met fonkelende oogjes onze aloë vera op.

Patroon: Amigurumipatterns.net

Materiaal: gekregen katoen + rood restje + tweedehands knoopjes (die eruit zien als punaises, inderdaad :))

Volgend bericht
Vorig bericht

11 reacties op “Owl you need

Reageer