Over lijstjes en projecten

Eind 2010 was een zeer productieve periode.
Met onder andere:

En na dit alles is mijn to-do-lijstje weer wat korter geworden. Tijd dus om het weer wat aan te vullen.

En over wat ik in 2011 zeker wil realiseren, heb ik al eventjes nagedacht dankzij Peachy, die de blog 10 projecten in 2011 (of kort 10 in 11) lanceerde, alwaar reeds tientallen creatieve dames van Blogland hun lijstjes met 10 in 2011 te realiseren projecten publiceerden. Dat wordt gegarandeerd een blog met prachtige maaksels en waarschijnlijk zal mijn te-maken-lijstje wel weer serieus groeien bij het zien van al dat schoons, maar voorlopig ziet mijn zeer sterk uitgedunde lijstje, hét lijstje van dingen die ik écht wil maken in 2011 er zo uit:

U weet dus waaraan u zich kan verwachten het komende jaar 🙂

Volgend bericht
Vorig bericht

10 reacties op “Over lijstjes en projecten

  1. Ooooooh… die portemonnee (?), die blinkende broche, die breitas… echt heel mooi allemaal!

    En ik kijk wel uit naar die haakzaktutorial. Ik had er al bijna 1 online gekocht, want ik zag dat niet meer zitten om dat zelf uit te werken. Maar die van u vind ik toch handiger!

Reageer