Over de draaglijke lichtheid van mijn agenda

Begin dit jaar kocht ik een Solidariteitsagenda met ringen, zodat ik de blaadjes van de dagen die voorbij waren eruit kon scheuren. De agenda wordt om de twee dagen een beetje dunner en confronteert me af en toe eens met de snelheid waarmee de weken passeren. Hoe lichter de agenda, hoe korter de rest van het jaar. 
Soms geeft dat uitscheuren der dagen mij een ‘zeg, Kelly, haast u eens, want het jaar is bijna voorbij’-gevoel, maar die waarneembare confrontatie met de lichtheid van mijn agenda geeft mij steeds minder dat stresserende gevoel, want mijn dagen zijn goed gevuld en geven mij (meestal) veel voldoening, dus jeej en zo!

Goed, een van de dingen die mijn dagen goed gevuld hebben de laatste dagen: spulletjes naaien om te verkopen op Veggielicious, zaterdag 6 oktober in het ICC in Gent! Het is de eerste keer dat ik een kraampje zal hebben, dus ik ben al nerveus. Temeer daar mijn kraampje eigenlijk niet helemaal zal zijn zoals ik het zou gewild hebben, want geen label, geen visitekaartje, weinig spulletjes, geen website, kom, allemaal iets te amateuristisch, niet waar?

En vooraleer ik op 6 oktober naar Gent afzak, zal ik mijn eerste les in copywriting volgen. Vanaf 6 oktober zal ik de titel ‘huiscopywriter’, waarmee ik door de Visita-redactie word ingeleid, iets meer waard zijn … 😉 Over Visita gesproken: de nieuwste editie is onlangs verschenen, hier volledig online te lezen, en ik schreef een columnpje over eco zwangerschapskleding.

En verder maakte ik in een vlaag van luiheid een facebookpagina aan. Een website leren maken, dat doe ik wel een andere keer …
Volgend bericht
Vorig bericht

4 reacties op “Over de draaglijke lichtheid van mijn agenda

  1. Moh, copywriting, zo tof! 🙂 Leuk artikel trouwens, goed gechreven vind ik.
    Moest je ooit een vormgeefster zoeken om je artikels vorm te geven… Dan weet je me wel te vinden hé? 🙂

Reageer