Opnieuw een stokje!

En opnieuw speciaal voor studenten! Jaja, de studenten gooien nogal met stokken! Dit keer was het Lelie die mij een lijstje deed opstellen met dingen die oké zijn tijdens de examens.
Hm. Wel, ik vermoed dat de meeste studenten het wel zullen beamen als ik zeg dat het oké is om:
 • allerlei lijstjes te beginnen met plannen voor de vakantie en je agenda vol te krabbelen met ideeën ‘voor na x juni’ (16 is dat in mijn geval, aftelleeeuuuhhhnn!)
 • hopen, dromen, wensen dat je mama je een bordje fruitsla brengt (vroeger deed ze dat soms!)
 • na een dubbel examen (ééntje om 9.15 uur en het andere om 15.20 uur, tussentijd = Stressen, ja, met een grote S!) even voor een avond het gevoel te hebben dat het eindelijk gedaan is, eindelijk verlost, eindelijk vrij en in de regen met een glimlach de (spijtig genoeg meestal boze/triestige/lastige, ah ja, want het regent) mensen voorbij te fietsen (de afkoeling was trouwens zelfs hoogst gewenst na de spannende momenten oog in oog met twee proffen)
 • na datzelfde examen direct de cursussen in een map te steken en die map onderaan in je kast op te bergen (ha, gij blok aan mijn been, gij zijt verbannen!)
 • nog eens na datzelfde examen te beslissen dat je wekker de volgende ochtend wel eens een uurtje later mag beginnen lawaaien (alhoewel het niet geholpen heeft, want ik was alweer op het ‘normale’ uur wakker…)
 • gemakkelijk afgeleid te geraken door blogs en dan denkend aan stokjes in slaap te vallen (Lelie, je redde daarbij mijn slaap van woensdagavond/-nacht, anders hadden termen als subordination, hypotaxe, dépendance, hiérarchie, corrélation en dergelijke meer mij wakker gehouden)
 • en inderdaad, Lelie, terug te gaan sporten uit te stellen tot na de examens 🙂
 • vrolijk te zijn omdat ik twee awards kreeg, van Dutch Apple (de Happy 101 – maar omdat de regelmatige lezer wel weet wat ik leuk vind en wat mij blij maakt, maak ik deze keer eens geen lijstje 😉 – en de Idyllhours, om mijn volgers te bedanken voor hun reacties: bij deze, dank jullie allemaal wel, ‘t is zoooo leuk om reacties te krijgen :D)
 • af en toe het linkje in mijn bladwijzerbalk aan te klikken, om af en toe efkes uitzinnig te worden op deze übervrolijke muziek (met een grote dankuwel aan Sabine voor de kennismaking)

Ik ben niet goed in het uitdelen van stokjes (ik twijfel altijd zo hard wie dat wil), dus gooi ik het liever gewoon omhoog, wie het wil vangen, ga uw gang 🙂 
Volgend bericht
Vorig bericht

9 reacties op “Opnieuw een stokje!

 1. Wat herkenbaar zeg 🙂 En dan die termen uit de Franse grammatica! Aiaiaiai herinneringen! Er zijn toch toffere vakken dan dat he. Op welke univ zit jij eigenlijk?

 2. Ik heb dat niet snel, hé, maar:
  OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH WAT EEN LEUK LIEDJE!!! Ik word er gelijk niet meer moe van! 😉

  Héérlijk héérlijk héérlijk.

  Oh, en ik zal morgen lekker acrobatisch je stokje tegelijkertijd met het stokje van Lelie vangen.

Reageer