Op de Femma!

Onlangs kwam Lobke langs. Mama(blogster)s kennen haar wellicht als de auteur van Het Leuke Mamaboek, ik ken haar sinds kort als sympathieke journaliste en vrouw op wier job ik enigszins jaloers ben. Maar dat helemaal terzijde. 
Lobke kwam dus langs. Ik deed mijn verhaal alsof ik het vertelde aan een nieuwe vriendin met dezelfde interesses (zelfmaakplezier! upcycling! de immer aanwezige ecologische draad! vegetarisch en lekker eten! en meer van dat) en later liet ik me fotograferen met breinaalden in mijn coiffure. Niet gemakkelijk trouwens, stilstaan om te voorkomen dat breinaalden uit je haar schuiven terwijl je de pose eigenlijk heel erg grappig vindt. 
Raar en cool tegelijk vind ik dat, om mezelf op de cover van een boekske te zien staan. Maar kijk, het is echt!
Het volledige interview is alleen voor de abonnees van Femma, allez, ik bedoel: je kan het magazine niet in de winkel kopen. Maar kijk, ik sta wel degelijk ook IN het magazine.
De fotograaf zorgde ook voor een vereeuwiging van onze ontmoeting, zie ons lachen, zeg!
Op naar meer leuke ontmoetingen met boeiende personen, zeg ik dan!
Alle foto’s door Jos Verhoogen
Volgend bericht
Vorig bericht

14 reacties op “Op de Femma!

Reageer