Ontmoet ons Loesje

Al een paar maanden pronkt ons Loesje op de schouw. Fier dat ze bestaat, maar treurig omdat haar bestaan nog niet van de daken mocht geschreeuwd worden. Maar vandaag is het eindelijk zo ver, ik presenteer jullie: ons Loesje!

Loesje maakt deel uit van de knuffelpatroontjes uit Feest in ‘t Knutselbos van de geweldige Inge Snuffel en Mamarina. Een paar maanden geleden deden zij een oproep naar patroontesters. Ik stelde  me kandidate en was vereerd dat ik een patroontje mocht testen. Nog wel van een vosje. Contentement alom hier, want wie hier al langer en zéér aandachtig leest, weet dat ik iets heb met vosjes.

Een plezier om te maken, dat was ons Loesje. Mijn nochtans kritische oog kon nauwelijks onduidelijkheden opmerken, zo helder was de werkbeschrijving. Die las ik een enkele keer, om de volgende avond direct te kunnen naaien. Een aangenaam maakproces dus, jawel. De goesting om zusjes en broertjes voor ons Loesje te maken was groot, zeer groot. Maar voorlopig blijft ze enig kind, de sukkelares

Stof: geel/oranje = tweedehandsje, buik en oortjes = Blooms in Pink van Cloud 9 Fabrics, gekocht bij Georgette
Volgend bericht
Vorig bericht

16 reacties op “Ontmoet ons Loesje

Reageer