Omdat het eens tijd werd dat de chocolade eieren van vorig jaar opgegeten werden *

Chocoladecake met rozijnen en walnoten, zonder suiker, maar met stroop naar keuze als zoetmiddel. Mijn versie was niet helemaal suikervrij wegens de paar stukjes van de chocolade eieren waarin suiker zat – maar het kan dus wel zonder (on)geraffineerde suiker. En het is de beste chocoladecake die ik al gegeten heb. Geweldig ontbijt, middagmaal en dessertje na het avondeten. Oh ja 🙂

Recept: hier.
Toevoeging voor nog meer mmmmmm-effect: deze (heel gemakkelijke!) kokos-bananenfrosting.

* Want ik ben een kieskeurige chocoladefan. Niet elke chocolade is even lekker, niet waar? 

Volgend bericht
Vorig bericht

5 reacties op “Omdat het eens tijd werd dat de chocolade eieren van vorig jaar opgegeten werden *

  1. en die eieren van vorig jaar zitten daar samen met de sinterklazenventen in of wat? Hier wordt die chocolade "rauw" gegeten, voor dit soort heerlijkheden moet ik speciaal naar de winkel rijden. Ziet er lekker uit!

  2. Chocoladetaart als ontbijt! Geweldig, ik gun mijzelf ook een decadent ontbijt op tijd en stond.
    Vertel eens: smaakt hij heel 'cake-ig', of vooral vochtig zoals een brownie? 't is dat ik niet voor droge cake ben, maar uw baksel ziet er op foto zo lekker uit dat ik het graag wil testen.

Reageer