Ode aan de fleurigheid

Sabine gaf me een virtueel bloemetje en een straaltje zonneschijn, en dan nog wel voor “de inspiratie en de gedrevenheid”, voor mijn “passie en liefde voor de natuur” en voor mijn “leuke reacties” op haar blog 🙂 Bedankt, Sabine (en graag gedaan 😉 )! 
Wat ben ik blij dat ik Blogland tijdens mijn ontdekkingsreis tegengekomen ben… de positieve en verblijdende reacties, de inspiratie dankzij creatieve medeblogsters die hun maaksels met Blogland delen, de attenties in de vorm van virtuele bloemetjes… Want een bloem kan heel mooi zijn, maar dan vooral in haar meest natuurlijke vorm, ‘t is te zeggen wanneer er een bijtje of een vlinder op kan landen, zoals Sabine schrijft. Ook voor mij moet er geen bloem sterven om mijn huiskamer op te fleuren. Trouwens, al gehoord van Blije Bloemen?
Van Theresia kreeg ik ook al eens deze prachtige klaproos. Ik was ze zeker niet vergeten, maar tot nu is het er gewoon niet van gekomen om ze door te geven.
Maar nu het hier toch over bloemen gaat, wil ik ook de klaproos graag doorgeven. Je kiest zelf welke en wat je ermee doet, doorgeven of in stilte koesteren… 🙂 
Vandaag geef ik dus de volgende Bloglandsters een bloemetje en wat zonneschijn, omdat ze met hun blogberichten heel vaak een glimlach op mijn lippen en een ‘zonnig’ gevoel in mijn hart tevoorschijn toveren 🙂
  • Celestine van being my own hero: ze kreeg de award ook al van Sabine, maar dat betekent natuurlijk niet dat ik hem niet nog eens kan geven he? En wel om de reeds vermelde reden, en ook omdat ze zo veel leuks schrijft, maakt, fotografeert en deelt, en omdat ze ook wel van bloemetjes lijkt te houden
  • Severien van gelukkig in de jaren zestig: voor haar creativiteit en de fantastische uitwerking daarvan – iemand die van de jaren zestig houdt, zal een bloemetje wel appreciëren zeker? 😉
  • Latanie omdat ze mij roosjes maakte en met haar oorbellen de oren van menigeen opfleurt 🙂 (check trouwens haar blog, want er loopt een give-away, allen daarheen!)
  • Blanca van De wereld van Blanca: ook nog voor de tips en inspiratie die ze verzamelt, handig!, en omdat ze van lange wandelingen houdt – daarbij is een straaltje zonneschijn altijd mooi meegenomen he, maar de bloemetjes laten staan he! 😉
  • Marieke (MiekK’s blog) voor de leuke ideetjes en DHZ-Projecten, laat u allen inspireren!
  • La fille Hella omdat ik het fantastisch vind dat ze zelf kleedjes en rokjes maakt en ze daarom wel een bloemetje verdient, en ze houdt precies ook wel van fleurigheid, dus dat komt goed uit 🙂
En vooraleer u weg gaat, aanschouw nog even de prachtige kerselaar uit de tuin!
Volgend bericht
Vorig bericht

8 reacties op “Ode aan de fleurigheid

  1. Oooh zooo leuk, dankje! 🙂
    gerbera's zijn m'n favoriete bloemen, maar ik hou ook ontzettend van wilde bloemen zoals korenbloemen (en dus ook klaprozen)! 'k heb dat zelfs ooit eens proberen zaaien maar ze noemen dat precies "wild" voor iets, en maar niet willen uitkomen hé! 🙂

  2. Dank je wel! De eerste keer dat mijn blog in de bloemetjes wordt gezet! Zo leuk. Ik ga trouwens in de zomer lange wandelingen maken in de Pyrreneeën! Nog 2.5 maanden wachten… (En ik zal van de bloemetjes afblijven daar hoor 🙂

Reageer