Nog een mandje

Ik maakte een cadeautje:

(volgens een tutorial van Vlijtig, maar opnieuw niet met ‘interfacing’ maar met een oud tafelkleed, zonder ‘ribbons’ en met zelfgemaakte biais)

Ik twijfel nog of ik het bloemetje erop laat, want eigenlijk is het nog niet af. Het idee komt van bij Eloleo, maar de uitwerking is nogal verschillend: i.p.v. vliesofix gebruikte ik een sojamelkbrik om het stijf te houden (ah ja, want na het maken van portemonneetjes uit brik had ik mezelf ‘beloofd’ dat ik daarmee nog ging knutselen). En dat is dus heel goed gelukt, vind ik zelf, maar allez, eigenlijk is het nog niet af, dus eigenlijk had ik het nog niet mogen vereeuwigen en had ik er beter gewoon verder aan ‘gewerkt’… Wordt dus vervolgd… 😉
Volgend bericht
Vorig bericht

3 reacties op “Nog een mandje

Reageer