Naaiweekend – editie 2

Vorig weekend ging ik nog eens op naaiweekend, georganiseerd door Fien. Mijn tweede editie, en ik heb al goesting in een derde. Het was dan ook ZA-LIG! Niet Zalig-aan-Zee-zalig, wel ZA-LIG in de zin van: we verbleven in Het Kasteel van De Karmel in Brugge, een gebouw met enkele grote zalen die we al snel omdoopten tot naaizaal, knipzaal en strijkzaal. ZA-LIG, dus.

naaiweekend-buiten

Maar genoeg gegrapt: het was ook écht zalig, door het – alweer – ZO inspirerende gezelschap (topvrouwen!), de toffe ambiance (inclusief rijkelijk vloeiende cava, met dank aan Sharon!), de héérlijke pecan-chocoladetaart van Claudia, de heen- en terugrit in het aangename gezelschap van Kris en Patricia, de radslagen in het gras en het geweldige weer (die eerste zon op mijn gezicht, haaaa!). Op het einde van het weekend had ik ook nog eens alle puntjes van mijn maaklijstje doorstreept, dus ja, dat maakte het natuurlijk wel extra plezant.

naaiweekend-lijstje naaiweekend-cava

Ik heb stil genoten, maar ik heb me ook uitgeleefd, ingetogen geglimlacht maar ook gebulderlacht. Als jongste van de bende (Liesbeths woord!) voelde ik me misschien héél even onwennig, maar zodra iedereen geïnstalleerd was, voelde ik me hélemaal op mijn gemak. Die eerste avond doorstreepte ik zelfs al mijn eerste project, I was on a roll!

naaiweekend-tas

Maar meer over de projecten volgt. Nu blijf ik nog gewoon even nagenieten. Ziet mij eens glunderen!

naaiweekend-mamc(foto door MamC)

Merci aan alle dames voor een heel schoon weekend, dat mij de – oh zo nodige – energie gegeven heeft om ervoor te gaan. Voor den bouw in de eerste plaats, maar ook voor allerlei andere projecten en to do’s die mijn hoofd de laatste weken / maanden overrompelden. MERCI!

Volgend bericht
Vorig bericht

16 reacties op “Naaiweekend – editie 2

 1. Ik herken die enerie, die goesting… Die nazindering die borrelt hier ook al een paar dagen. Zoveel afgewerkte projectjes zeg! Ik zat té dicht bij de cava he ?. Nee serieus: die zon, het gezelschap en een naai- en lockmacine… Meer hebben we toch niet nodig he om er weer een hele tijd tegenaan te kunnen. Over n maand mag ik de batterijen daar nog eens bijtanken, ik tel nu al af!

 2. Oh, ik heb een beetje spijt dat ik er niet bij was (al had mijn hoofd er niet echt bij geweest denk ik). Mijn instagramfeed maakte me ook al zo jaloers. Maar ik ben blij dat jullie zo konden genieten!
  x

 3. Waw, Kelly, ik had die sfeer nooit zo goed kunnen beschrijven. Ik dacht achteraf ook nog wel dat het iets ‘magisch’ had 🙂 en ook heel relaxed.
  Superleuk om jou als ‘kakkernest’ te leren kennen, zegt de ‘matriarch’ van de groep. Tot de volgende keer!
  PS. Toevallig gisteren een gesprek over leeftijden met de dochter, die vindt dat nu gek dat ik getrouwd ben met iemand die 3 (!)jaar ouder is dan mezelf, allé zeg, dat is toch echt raar, vindt ze nu !!!

 4. Wat een zalige blogpost, Hier nog geen tijd gehad om te post maat ook nog dubbel aan het nagenieten. De rust had ik ook wel even nodig. De batterijen zijn terug opgeladen en we kunnen er terug tegen aan.

 5. Het was absoluut zalig vertoeven in “ons naaikasteel!”. Mooie foto’s die de relaxte sfeer helemaal weergeven!
  (Hier op je blog je boek ontdekt – volgende keer breng je me een gesigneerd exemplaar van je boek mee hè, dan moet ik niet meer heel het internet afzoeken naar milieuvriendelijke knutselideetjes. Had ik dat geweten… 🙂 )

Reageer